Erik Walmann

Blogg Pappa

En leken kar som elsker fiske og foto. Har aldri en dårlig fisketur, da det er så mye glede i bare det å få dra ut. Ferskvanns predatorer er det jeg jakter mest på. Men du kan fort finne meg langs kysten på jakt etter Sjøørret i vinterperioden. Gjedde 14710 gr og 129cm Sjøørret 2400 gr

Johan Tørrisen

Sjef Solør.

En sindig kar fra Solør. Som har som motto at man må værre føsæktig i livet. Har gjedde og laks som sine favorittfisker.. En kar som er nøye, noe man ser i hans rappotert. Fantastisk lesning. Bor som skrevet i Solør og er litt breget av det.

Raymond Svensen

Sjef Østfold

En av Norges mest allsidige fiskere. Ørret på tørr, sjøørret på reka, gjedde på trolling, lake på meita, gjedde på spinn, abbor på jigg, ja hva er det denne gutten ikke kan. Han er ambassadør for Lowrance i Norge. En utrolig hyggelig kar som har en enorm kunnskap.

Thomas Roos Aas

Bonde

En bonde fra Fetsund med lidenskap for spinnfiske etter abbor og gjedde. Jerk og shadfiske etter gjedde er å foretrekke, men en actionfylt dag med jagende abbor slår heller aldri feil. Favoritt fiskesituasjon må være vårfiske etter gjedde - ikke rart når det har kommet opp to stk 10+ på dette fisket for bonden. Gjedde PB på 11200 gram og 119 cm.

Eirik Olsen

Olsenbanden

Fra Elverum. Fisker stort sett etter alt som svømmer, men har størst lidenskap for gjedde og abbor. Elsker pelagiskt fiske etter gjedde og jerkfiske etter abbor. Trives godt i eget selvskap og ser på meg selv som tålmodig. Pb gjedde er 10,8 og abbor 1650 gram.

Kristin Roos Aas

Vårt kvinnelig alibi

Vårt kvinnelige alibi Kristin, «en av gutta», har funnet sjelefred i fisket i en ellers travel hverdag. Kom inn i Pikewallis via Thomas, hennes førstefødte, for å hjelpe Erik å holde orden i PW-saker, men fant raskt ut av predatorfisket var noe for henne. Er nå også blitt deleier i Pikewallis Friluftsliv som drives sammen med Bloggpappa selv. Trives aller best med abborfiske, men henger med så fort muligheten byr seg og det skal fiskes gjedde. Har 3 abborer over 1 kg, med 1,5 kg på topp. Ble innlemmet i 10+ klubben påsken 2018 da hu landa ei trinn gjedde på 10,5 kg (106,50 cm). Har også ei på 9,6 kg og 8,1. Slikt gir mersmak.

Matheus Klæbo Karlsen

Karlsen på taket

Matheus Klæbo Karlsen er en ung fremadstormende sportsfiskere. Mathues bor rett ved Nitelva og har alle forutsetninger til å bedrive sin hobby. Han er heller ikke fremmed får å gå lange turer for å komme til sine drømmevann. Sjøørret, abbor, ørret og gjedde er arter som står høyt i kurs hos Matheus.

Jørgen Moursund

Rå på rappoter

Jørgen er en ivrig skribent på Pikewallis. Han liker og dele med seg, i tillegg er han god på det. Jørgen jobber i dag på Nordisk Fluefiske i en deltidsstilling. Jørgen er allsidig. Du kan finne han i en perle av en lakselv på sommeren. PÅ våren kan du finne han i Nitelva på jakt etter gjedde. Ja alt som dreier seg om sportsfiske driver Jørgen med.

Kent Skaje

King of Mjøsa

Gjedde 12,1kg Abbor 1,9kg Gjørs 4,7kg Kveite 39kg Lysing 9,5kg Med sin friluftfamlilie så er Kent i mine øyne helt unik. Som Raymond enormt kunnskapsrik på mange områder innen sportfiske. Holder til i Hamar regionen og fisker mye på Mjøsa. Men de har sine familieturer til Femund, de er i Sør Trøndelag og fisker Lysing. En utrolig flott kar med en utrolig flott familie.

Thomas Molander Hansen

Er fra østfold og liker spesimenfisket og jakte etter store individene. Liker å prøve forskjellige teknikker og utstyr. Fisker mest i ferskvann og sjøørret på vinteren.