Annonse

Erik Walmann

Blogg Pappa

En leken kar som elsker fiske og foto. Har aldri en dårlig fisketur, da det er så mye glede i bare det å få dra ut. Ferskvanns predatorer er det jeg jakter mest på. Men du kan fort finne meg langs kysten på jakt etter Sjøørret i vinterperioden. Gjedde 14710 gr og 129cm Sjøørret 2400 gr

Johan Tørrisen

Sjef Solør.

En sindig kar fra Solør. Som har som motto at man må værre føsæktig i livet. Har gjedde og laks som sine favorittfisker.. En kar som er nøye, noe man ser i hans rappotert. Fantastisk lesning. Bor som skrevet i Solør og er litt breget av det.

Michael Andersen

Sjef USA

Vårt Amerikanske alibi. Det denne gutten ikke kan om stenger og sneller trenger man ikke veta. Norges beste betesnekker. Hans agn finner man i hele verden og han er en respektert kar innen for det miljøet. En av de første som begynte å fiske med gummidyr i Norge, og jerk. Utrolig dyktig, Sint og glad og så litt glad og så sint. En kar lett å like.

Raymond Svensen

Sjef Østfold

En av Norges mest allsidige fiskere. Ørret på tørr, sjøørret på reka, gjedde på trolling, lake på meita, gjedde på spinn, abbor på jigg, ja hva er det denne gutten ikke kan. Han er ambassadør for Lowrance i Norge. En utrolig hyggelig kar som har en enorm kunnskap.

Kristin Roos Aas

Vårt kvinnelig alibi

Kristin Roos Aas, "en av gutta", har funnet sjelefred i fisket i en ellers travel hverdag. Kom inn i Pikewallis via Thomas, hennes førstefødte, for å hjelpe Erik å holde orden i PW-saker, men fant raskt ut at predatorfisket var noe for henne. Trives aller best med abborfiske, men henger med så fort muligheten byr seg og det skal fiskes gjedde. Tok to abborer over 1 kg i 2017, og landet ei fin gjedde på 9,6 kg på forsommeren. Slikt gir mersmak! Kristin Roos Aas

Kent Skaje

King of Mjøsa

Gjedde 12,1kg Abbor 1,9kg Gjørs 4,7kg Kveite 39kg Lysing 9,5kg Med sin friluftfamlilie så er Kent i mine helt unik. Som Raymond enormt kunnskapsrik på mange områder innen sportfiske. Holder til i Hamar regionen og fisker mye på Mjøsa. Men de har sine familieturer til Femund, de er i Sør Trøndelag og fisker Lysing. En utrolig flott kar med en utrolig flott familie.