Vi har stått på stede hvil, men nå, nå skal vi bli så 2020.

Pikewallis skal fornye seg. 

Nå setter vi straks i gang med en relativt heftig prosess. Den største i Pikewallis historie.
Her er alle lesere/brukere av Pikewallis satt i fokus. Vi er nødt til å bli mer moderne.
Følge med i utviklingen. Nettvaner endrer seg. Hvem vil man nå hvor ? Hva er målgruppen? Kan man dekke flere målgrupper med riktig layout osv osv. Det er mye vi rett og slett ikke henger med på.

I en slik oppdatering som nå vil komme så vil forhåpentligvis navigeringen på siden rett og slett bli lett og like.  Man vil forhåpentligvis finne enklere det man selv vil lese og se. Youtube og instagram vil bli enklere og følge. Ja rett og slett mer leservennlig for de fleste.

Andre positive endringer :
Innmeldinger til  vår abbor og gjeddekonkurranse vil bli vesentlig enklere. I dag må man melde inn  inn 1 og 1. i 2020 blir det mulig og laste opp flere i en operasjon.

Andre tenkte endringer i konkurransen : 
Mulig vi går ned på antall tellende fisk fra 10-7. Det vil kunne gi konkurransen et løft i form av at flere vil være med å krige.
Vi vurderer å gå fra vekt til lengde på gjedda vår. Dette for at det skal bli mest mulig riktig innmeldinger.

 

 

Det er en svær jobb som må gjøres da Pikewallis sin nettside pr i dag har et innhold som er relativt heftig. Både av sider, bilder og artikler. Og det er et h***** og navigere.  Kategorisering og stikkord vil ble svært viktig har jeg skjønt. For er det noe vi har vært ræva på så er det å ikke  bruke de rett. Søkemotor optimalisering kalles det vist. Denne Lotte (vår mentor) synes vi var store til å være så dårlige på dette område hehehe. Så her lå det vist et potensial.

Her er min mentor Lotte Thori Løvstad. En herlig dame som frem til nå har vært en fryd å samarbeide med.

Klikk på bilde for å komme til hennes nettside.

Hun samarbeider tett med

 

 

Målet er å komme opp i løpet av desember, frem til da kan det være slik at siden i kortere perioder vil være ute av drift.

Da vet dere hvorfor så får jeg håpe at det vi nå legger  ned av tid og penger vil gi alle en nye positiv opplevelse av Pikewallis sin nettside.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here