Home Erik (alt) Per-Willy K. Ormestad fiske Lyr med Duo.

Per-Willy K. Ormestad fiske Lyr med Duo.

0
Per-Willy K. Ormestad fiske Lyr med Duo.

Per-Willy K. Ormestad er en god bekjent jeg har hatt sporadisk kontakt med i mange mange år. Det som gjorde at i kom i kontakt var laksefiske i Mandalselva der han er en hyppig gjest. Han var en av de som hjalp meg med laksefluer den gangen jeg mistet alt jeg hadde. Første dagen i elva, skulle være der i fire, la jeg en koffert med liner, sneller, fluer med mer på taket av bilen. Og kjørte av gårde. Ei stang, en snelle med line og ei flue hadde jeg festet på pansret på bilen var det jeg hadde igjen. Det var flere som bidro med fluer slik at jeg hadde litt å velge i de neste dagene i elven. Det gikk veldig innpå meg å miste alt og siden den turen har jeg ikke vært i en lakseelv.
Per-Willy er en meget ivrig fisker og på denne tiden er han ute å fisker lyr.  Fisk han spiser med stor glede.

Selvfangsta lyr. Ikke noe oppdrett her 🙂 det enkle er ofte det beste- yummi

Litt  av kommunikasjonen vår

Per-Willy :

«På ett kast kunne det fort være oppe 3 og 4 fisker som gikk på og bommet. Skal prøve å få filmet en gang. Så du ser..  Tøft når både små tasser og større på 4 til 5 kg går i lufta…. Tror nok jeg vil ha fler av disse»

«Funka suverent bra!!»

«Røyk en sykt stor en. Kulelager svivelen røyk…. Og mistet da den jeg har fått flest på. Blir uvær her, så går mot land.»

Meg :

«Men betene holder?»

Per- Willy :

«Å ja da . Prøvde å holde igjen når den stakk, inne v båten.. Jækla surt.»

 

Betene han fisker med er Rough Trail Aomasa 148F
og Realis Jerkbait

I dag har han testet litt jerkbait

 

Fått over 40 lyr i dag. Noen ble med hjem.

Nå finnes det nok en bedre modell for saltvannsfiske en pike edition.

 

 

 

Det har vært en begivenhetsrik helg for Duo. Med laks og ørret på Vänern.

Men et fantastisk fiske for Team RettKrok. 

I tillegg har det levert sjøørret og Mjøsørret på spinn noe vi kommer tilbake med.

Vil takke Per-Willy for at han ville teste litt for oss. Det vil nok kommer mer fra den fronten fremover.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here