Home Nyheter Østlandet Motor Service AS har oppdatert adressen sin. Mountain Lodgen

Østlandet Motor Service AS har oppdatert adressen sin. Mountain Lodgen

0
Østlandet Motor Service AS har oppdatert adressen sin. Mountain Lodgen

Folk med et brennende ønske for å skape noe for bygda si, fortjener all den spalteplass de kan få. Ståle Sømåen og hans team er et slik «folk». De ønsker av hele sitt hjerte å skape noe for sitt område  Femund/Engerdal.

Sjekk nye promofilmen vår! Dette er vårt ansikt uttad til våre eksisterende kunder og nye! Vi har butikk & verksted både i Elverum og på Drevsjø i #femundengerdal ☀️ Lik / Del og glad påsk!😎#arcticcat #suzuki #atv #snøscooter #marine #verksted #lagring #utstyr #klær #tilhenger #hisun #utv #beneteau #delelager #markedsleder

Publisert av Østlandet Motor Service AS Fredag 12. april 2019

 

Så minner jeg på denne :

klikk på bilde for å lese om happeningen.

FUEL  spiller opp Femund Brygge & Pub på kvelden. 

Klikk på bilde av FUEL

 

For min del så gleder jeg meg til en helgetur der vi kjører scooter  til et av de mange gode røyevannene med en flott teltopplevelse på kvelden.  Det har Ståle lovet meg hehehe.

 

 

Her er litt fra treffet i fjor :

Vi er dypt takknemlig for tilliten og den responsen som vi alle sammen opplevde lørdag 10.November 2018 i våre butikker! Super blide folk, god stemning i butikkene, og enormt oppmøte! Hvor mange hundre som var innom vårt Service Punkt på Drevsjø har vi ikke kontroll på, men en ting som er helt garantert er at vi skrev hele 10stk kjøpekontrakter på nye snøscootere løpet av helga på Drevsjø og 6 stk i Elverum. Vi er målløs, vi takker for tilliten dere kunder gir oss! Ekstra stas er det at vårt kveldsarrangement med middag og fest på FemundBrygge satt historisk omsettning og besøksrekord i FemundBrygge As eie. Det er faktisk ganske vilt! Ikke at det er nok med det, vi satt i forkant opp ett snøscooterførerkort grunnkurs i samarbeid med Anne Lises Kjøreskole på Drevsjø også denne dagen, det måtte utvides til 3 kurs pga. stor pågang!

Snøscooterløyper gir ringvirkninger, det er en fantastisk god følelse og se at dette virkelig slår an i Femund/Engerdal!

Vil til slutt si, tusen takk alle kollegaer, medhjelpere, dugnadsfolk, familie, mor og far for hjelp! Takk for alle gaver, sms/tlf, blomster og lykkeønskninger med dagen/nyetableringen. Det har aldri vært en hemmelighet, uten alle dere hadde ikke dette vært mulig. Basta!

Hilsen Ståle & ALLE rundt i ØMS teamet!
#arcticcatnorway #femundengerdal #liveterbestute

 

Tusen hjertlig takk alle sammen! Snøscooterensdag 2018 går inn i historiebøkene.

Vi er dypt takknemlig for tilliten og den responsen som vi alle sammen opplevde lørdag 10.November 2018 i våre butikker! Super blide folk, god stemning i butikkene, og enormt oppmøte! Hvor mange hundre som var innom vårt Service Punkt på Drevsjø har vi ikke kontroll på, men en ting som er helt garantert er at vi skrev hele 10stk kjøpekontrakter på nye snøscootere løpet av helga på Drevsjø og 6 stk i Elverum. Vi er målløs, vi takker for tilliten dere kunder gir oss! Ekstra stas er det at vårt kveldsarrangement med middag og fest på FemundBrygge satt historisk omsettning og besøksrekord i FemundBrygge As eie. Det er faktisk ganske vilt! Ikke at det er nok med det, vi satt i forrkant opp ett snøscooterførerkort grunnkurs i sammarbeid med AnneLises Kjøreskole på Drevsjø også denne dagen, det måtte utvides til 3 kurs pga stor pågang! Snøscooterløyper gir ringvirkninger, det er en fantastisk god følelese og se at dette virkelig slår ann i FemundEngerdal!Vil til slutt si, tusen takk alle kollegar, medhjelpere, dugnadsfolk, familie, mor og far for hjelp! Takk for alle gaver, sms/tlf, blomster og lykkeønskninger med dagen/nyetableringen. Det har aldri vært en hemmlighet, uten alle dere hadde ikke dette vært mulig. Basta!Hilsen Ståle & ALLE rundt i ØMS teamet! #arcticcatnorway #femundengerdal #liveterbestute

Publisert av Østlandet Motor Service AS Mandag 12. november 2018

 

Følg også :

Klikk på bilde

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here