«Eksotisk» gjeddefiske til helgen.

Til helgen blir det gjeddefiske. For meg i et helt nytt område. Når man mixer inn en meget trivelig gjeng så blir dette bra det. Vi snakker en av kokkelandslagets menn fra Trondheim, vi snakker en yngre krabat fra Jessheim, vi snakker utleiesjef, vi snakker Teskjekjærringa og meg da. En herlig blanding av sportsfiskeidioter som skal ut å prøve å skape våre egne huggperioder. Hvis de ikke helt naturlig kommer av seg selv.
Målet var å fiske i Isteren, Sømåa, og Vuruusjøen men det ble rett og slett vinter i Femund så vi har reorganisert litt.
Nå blir det ØISETH HOTELL AS som blir vår base. Et hotell som ligger i Åkrestrømmen.
Det vil si at vi også blir å fiske litt andelenes en planlagt.
Det blir Lomnessjøen på fredag og lørdagsmorgen. Så drar vi over til Vurrusjøen på lørdagsettermiddag for så å fiske Lomnesjøen igjen på søndag. En herlig liten mix som jeg gleder meg til å ta del av.

Begge sjøene er relativt kjente innen gjeddemiljøet. Men det er ikke alt for mange fisker i disse vannene. Vurrusjøen har abbor, mort, sik, harr, lake i tillegg til gjedde. 19,5 meter på det dypeste.  Lomnessjøen har de samme artene som Vurrusjøen. Lomnessjøen har et flott område i nord der Renaelva renner inn. Kanter og djuprenner og et stor platå.
Men her må vi nok innom May&Fred  for å få oppdaterte hete tips og kanskje gjøre et lite kupp. Speilrefleks og videokamera skal med så kanskje vi kan formidle på en god måte hvordan denne helgen ble. Skal ikke se bort i fra at det blir oppdatering på Instagram. Har vi noen målsetning ? Nei det har vi nok ikke. Ha det trivelig er det viktigste. Kulda som nå kommer er jeg redd for setter en liten brems på fiske. Fisken pleier å trenge et par, tre dager på å avklimatisere seg litt.

Det er uten tvil bra med fisk i både Lomnesjøen og Vurrusjøen, men finner vi noen av de litt større individene. Får vi fisk på 5-6 kilo er jeg svært svært fornøyd.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here