Tilbake til skolebenken.

Jeg har lenge irritert meg over mitt eget kunnskaps nivå, det gjelder på mange områder, men det er spesielt et. WordPress. Altså vår plattform for Pikewallis.no.  Det å drive en nettside er ikke bare bare. I mange år har jeg hatt min venn Bernt Nor som mentor og gjøre endringer og oppdateringer mann. Nå vil jeg rett og slett lære meg dette selv.
Det er mange faktorer man skal ta hensyn til i en slik prosess. Sett i en bruker av Pikewallis perspektiv så er det ting som, leservennlighet, enkelt finne relevant info som er viktig. Da blir det vårt ansvar å legge det til rette for det.

Vi snakker internt om at vi ikke utnytter vårt potensial, noe jeg er helt enig i. Jeg tror at starten ligger i en tidsriktig nettside som er hyggelig og enkelt å bruke. Så blir det å finne ut hva man skal mate nettsiden med når. Hvor skal det legge seg osv osv osv.  Det er her jeg ønsker å fordype meg. Jeg ønsker å kunne gjøre endringer selv. Gjøre endringer for å se om det endrer bruker mønstret. Det er mange tanker man har i hode, så får vi håpe et vi i andre enden av tunellen kommer ut som et bedre produkt.

Så frem til poenget.

Dette over her kan medføre noe nede tid. Vi skal begrense den så mye som mulig, selvfølgelig.  Så får vi håpe et vi fremstår som et oppegående team der vi kan formidle på en mye enklere og mer leservennlig måte.

Jeg er inne å se på litt analyse inne i mellom og det er utrolig hvilken trofast bruker gjeng vi har.  Det er bare å takke og bukke.

Så får vi håpe at jeg klarer å lære masse digg som gjør opplevelsen på Pikewallis bli topp.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here