Lure Masterclass: Rough Trail Blazin – How To. 9,2 cm og hele 40gram.

The 92mm body has been packed with 40g of weight which exceeds most jig minnows. Even with the heavy weight settings, the bevel cut lip and the flip design tail creates lift allowing the lure to initiate the action smoothly while maintaining its balance at high speed retrieval.

Står det å lese på siden til Duo International
40 gram og 9,5 cm og som dere kan se på «how to» snutten så går den utrolig fint.
Her får ordene kastemaskin er ny dimensjon på wobbler fronten.
Denne er og finne på Nordisk Fluefiske på Lysaker. Selv med sine 40 gram så bråsynker den ikke som du kan se her. Den vugger seg igjennom vannmassen.

Kommer i mange fine farger og Nordisk har valgt ut de som passer vårt fiske, f.eks. etter havabbor. Nå skal jeg ikke dra det for langt men laksefiske i strie elver, vekta tilsier lange kast på store fjellvann etter ørret. Men jeg har ikke testet det selv, så det går mer på å tru.   Jeg gleder meg til å få testet den på Storsjøen og Mjøsa.
Har litt trua på den gitt 🙂

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here