Fisheco, livesendinger og heltedyrking.

JanO

Denne mystisk mannen  JanO, en svenske som driver fisheco. En svensk nettside som tar for seg Sportsfiske i alle dens varianter.

JanO

JanO har tatt Sportsfiske i vårt naboland et steg videre. Han har igjennom sin nettside vært med å løfte frem fiske i sin helhet og ikke minst vært med på og bygge profiler.
Slike ting gjør seg ikke selv. JanO er uten tvil en svært dyktig kar som er innovativ i sitt tenkende.

klikk på bildet.

Hans livesenderinger har blitt utrolig godt mottatt. Segmentet er like enkelt som genialt.
Ut og fiske med diverse profiler som representerer et merke. Kjører live på youtube med direkte kontakt med seerne. Det kan de som følger programmet stille spørsmål som blir tatt på direkten.  I går var det «verdenspremiere» på fisheco live duellen. Et herlig nytt konsept. I går var det Westins Daniel mot Abu’s Tobias. Jeg fikk ikke med meg hele programmet, men det jeg fikk se var bra, og de fikk faktisk fisk på denne turen.

se duellen ved å klikke på bildet.

Daniel og Tobias er to helter innen sportsfiske Sverige. Detter er to ungdommen i Sverige har som sine forbilder. De er mini rockestjerner. De er utrolig dyktige på å dyrke frem personligheter som er med på å drive rekruteringen kun igjennom de personene de er.
Dette gjelder mange i Sverige. Ikke bare disse to, men det var de som var med i går.
Svartzonker, Trumman, Keskitalo, Tero, Wolfcreek, Mangeboy, Albin, Jacob (eastfeild), Fredrik Renz, Vicktor Soderberg, er bare noe av de som for mange er forbilder.

JanO

Far fisheco gjør utrolig mye bra. Selv om han lever i en enklere verden i Sverige så skal han hele tiden være på. Ligge i forkant. Klekke ut nye ideer. Noe som gubben ser ut til å kunne. Nå er det ingen tvil om at gubben lever i et noe enklere land og få til noe, spesielt innen for gjedde, abbor og gjørs. Det er utrolig mange vann, det er utrolig mange sportsfiskere. Men Sverige har vært utrolig dyktige, de ser verdien i sportsfiske. De dyrker frem profiler som igjen drar med seg rekrutering. Nye profiler dukker opp og slik har de lagt et  sunt og fornuftig grunnlag for fremtidig sportsfiske i sitt land. Det kal de ha stor stor ros for.

JanO

Hva med Norge. Vi er ikke i nærheten. Vi henger så utrolig langt bak så det nesten blir litt skamfullt. Vi kan finne på mange unnskyldninger, men stikker vi fingeren i r……… så er det bare dumme bortforklaringer. Selvfølgelig har vi også muligheten, selvfølgelig kan vi bygge profiler, selvfølgelig ligger det også et grunnlag for noe i Norge. Men her til lands så klarer man ikke å se verdien i nettet, Instagram, youtube. Ikke er vi villige til å bruke penger.
Vi har ikke noe sportsfiskerforbund som Svenskene har. Vi har ikke de aktørene som skjønner hvor viktig det er å være på nett, der alle våre mulige fremtidige fiskere er.
Vi møter ikke opp på campvillmark, profilene uteblir. Vi er vel rett og slett noe sie rumpa i forhold til å forstå.

JanO

Ingen ting har kommet gratis i Sverige, heller ikke for Fisheco og JanO, det har vært knallhard jobbing for å komme dit de er i dag. JanO har lagt ned mer en normale arbeidstimer for å ha kommet dit han er i dag, men han har kommet dit i sammen med en bransje som vil noe.
Tar med Hooked.no som man kan si er motsvarigheten til fisheco så har det ikke stått på viljen til å få til ting der. MEN det er rett og slett umulig når bransjen ikke på samme måte som i Sverige er med.
Vi kunne jo ønske oss JanO til Norge, men jeg tror vi kunne tatt over 100 Jano’er uten at det hjelp, for uten en bransje som vil, blir det ingen ting.

Husker så godt Pikewallis i tidlig oppstart. Olle Lindesjø markedsjefen i ABU Garcia Sverige, han sendte meg en mail og ville være med å sponse den konkurransen jeg da startet opp.
PÅ eget initiativ. Denne lille saken forteller egentlig utrolig mye.
Fiske-Feber i Sverige inngikk vi en avtale med, slik at Pikewallis challange ble pupillers både hos oss og hos de i papirutgaven.   Svenskene forstår og ser mye mer en vi gjør.

JanO

janO du er en knakanes bra person, Jeg håper virkelig at du til tider klapper deg selv på skuldra og forteller deg selv hvilken god jobb du har gjort og gjør…..i sammen med en bransje som ser verdien………

 

 

 

Vil oppfordre oss nordmenn til å følge litt med på livesendingene fra fisheco, det er kose program

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here