Endelig en gjeddertur igjen.

Det har vært mye ørret og abbor i år, ikke minst ørret. Det har vært utrolig gøy. Mye nye mennesker og treffe og nye måter og fiske på som gir en ny utfordring.
Nå har jeg fisket mye ørret opp igjennom men måter og fiske på endrer seg med tiden der også.

Det er bare å være ærlig, fiske messing ble disse to turene ikke av de beste. Det var rett og slett utrolig trøkt. Det som var positivt var å fiske gjedde igjen. Det er noe med dette som sitter dypt inne i meg. Og godt er det.
Første dagen var jeg og Kristin på Svartfossen. Vi fisket både grunt og dypt men det var ikke noe fres. Rett og slett. Det hadde kommet en del vann de siste dagene og det kan ha påvirket litt i negativ retting.

Spinnerblader kan være en liten ekstra pirrende sak når gjeddene er trøge. På denne turen hjalp det ikke. Men et lite tips kjøp inn et spinnerblad eller spinnbait blad.

 

Litt action var det og det er som ofte før tail som leverer for meg på høsten. Fisker den med utrolig lette vekter uansett hvor dypt det er. Og fisker saaakkkttteeeee.

Kjørte en wolfcreek damn you et utrolig spennende sak. Denne kommer i to-delt som er for mange veldig viktig. Dette er ei stang man de beste deler og ligger rundt 3500,- segment.
Vanskelig å forklare hva du får ekstra for å legge den summen i ei stang. Du må nesten kjenne selv. Det er helheten. Det blir som å slå igjen en bil dør på en lada opp i mot en bugatti. Du bare føler det rett og slett.

Dag to var vi i guullgjeddas rike. Det hadde vi med oss Matheus og Eirik. Det ble en fiskemessig trist affære.

Tail og Pw shadd var det som gå oss de to fiskene vi fikk. De ble tatt langt opp i elva.

Etter hver dro vi hjem 🙂

 

Ja man bør vel være skuffet og kalle turene i negative ordlag. Men ikke f**** man er i gang. Høstluften er magisk og trua ja den er sterk. Det var gøtt å kjenne de få hugga man hadde og man vet. Gjør man de riktige tingene fremover så kan det bli mye morro.

Nå er det bare å finne frem gjeddeutstyret. Mangler det noe så er det bare å stikke innom din sportsfiskebutikk og få på plass det viktigste.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here