Endelig en bedre abbor!

Abborfiske er noe av det beste jeg vet om, men størrelsen på abboren for meg har vært ganske dårlig dette året. De største abborene ligger på rundt 700-800 fram. Noe som er ganske frustrerende i forhold til hvor mye tid jeg legger i dette, men jeg vet at en dag sitter det en litt bedre fisk. Så denne dagen fikk jeg faktisk en bedre abbor. 1000 gram nøyaktig og 42 cm.

Uventet var det i hvert fall, jeg fisket i et område der jeg kun har fisket gjedde. Men denne gangen måtte jeg prøve noe nytt, det er så ufattelig mye agnfisk på loddet hver gang jeg er her, så det måtte jo stå litt abbor her og?

Jeg fisket på rundt 8 meter, derfor brukte jeg en jiggskalle på 12 gram. Jiggen jeg brukte kommer fra darts og heter swimshad.

Jeg fikk rundt 10 abbor denne dagen og 2 gjedder. Fikk tatt noen raske bilder av den ene gjedda, det ene bilde ble overraskende bra og jeg ble ganske fornøyd. Et bra bilde gjør alltid turen litt bedre!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here