Da takker man for seg !

Som leverandør (som jeg har blitt igjennom pikewallisfriluftsliv ) så er det ting man må ta  hensyn til. Man blir plutselig en litt annen i sportsfisker Norge og det må man ta konsekvensen av.
En natt for 4 å siden la det seg et lite frø i hode mitt. Jeg tok med meg frøet opp til (den gangen) Villmarksbutikken. La det frem for Oddvar, Kim og Stein. Interessen for frøet var stort og vi satte i gang. Frem vokste NM i abborfiske.

Rolf Magnus Grenberg

Nå har det vært en del av Sportsfiske Norge i tre år og i år var det nesten 80 båter, jeg gjentar, nesten 80 båter med. Selv under de dårlige værforholdene. Vi gruser mange konkurranser i abborlandet Sverige. Vi har grunn til å slå oss litt på brystet.
Pikewallis og pikewallisfriluftsliv har i disse årene vært medarrangør, men nå er det slutt.
Det å forene leverandørvirksomhet opp i mot og være arrangør går ikke mer. Av helt naturlige årsaker.
Jeg er ikke redd for å «overlevere» hele ansvaret til Jaktia Jessheim da de har bevist at dette kan de. Og jeg vet (etter som vi allerede før NM evaluerte litt.) at i 2020 vil frøet spire ut i full blomst.Og da mener jeg full blomst.

Nå vet ikke hvilken dato det blir enda, men jeg blir ikke overrasket om det blir rundt de tider det ble arrangert i år. Så bare tull og booke seg inn på noe annet. Husk nå det Eirik Grimsøen.

Hvis jeg ikke blir spurt om å holde kurs neste år så skal jeg rett og slett ta opp kampen mot rapala hegemoniet. Da blir det og investere i tid før konkurransen. Ligge i et bitte lite telt der ingen ser meg. Der skal jeg ligge å skue utover vannet og notere ned. Når natten siger inn skal jeg skli sakte og stille utpå og plotte stimer.  Når jeg tenker over det så er det mulig jeg allerede begynner nå.

Da Grenberg da 🙂 da skal det bli slutt på praten, da skal jeg vise det i praksis.

Publisert av Erik Walmann Tirsdag 4. september 2018

 

Jeg ønsker Jaktia Jessheim lykke til med abbor NM i fremtiden, jeg vet de er i trygge hender.  Og jeg tror jeg kan si til dere som skal være med eller vurderer i være med neste år, gled dere.

Må få takke alle deltager og sponsorer som har gjort det lille frøet til noe helt fantastisk. Noe dere alle skal være stolte av. Og en liten ekstra til Sondre. Mannen bak spakene.

Dette har vært en fantastisk reise som nå er slutt. Stafettpinnen gis fult og helt over til Jaktia Jessheim.

En stor Takk til Oddvar, Stein og Kim  som tok meg og frøet på alvor.

LYKKE TIL :

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here