Overfaltefiske etter Sei. Team TUNGHUGG skal på tokt.

Zet Alonzo

Denne karen over her sendte meg en venne forespørsel på face. Jeg svarte ja. Jeg fikk øye på båten han brukte på tidslinjen og jeg tok og sendte han en melding. Og vi kom i prat naturlig nok om båt og etter hvert fiske.
Etter vært kom vi inn på et fiske han skulle på neste uke. Turen går til Nordic Sea Angling der han blant annet skal jakte på sei i overflaten. Hmmmmm tenkte jeg da og tok en liten titt i en pose jeg hadde med baits fra DUO.
Jeg viste jeg hadde et par litt spennende sak som nå er på veg oppover til Nord-Norge.
Det er denne krabaten som forhåpentligvis skal  opp å få litt juling.

A beast on the surface to get the beast in the water

First there was the Hydra 220. Now comes the 175. Compared to the 220 with its three balls, the 175 has two steel weights in its back end. In a smaller package it offers the same streamlined body that reacts quickly to the smallest jerk and the same small head/neck design for enticing movement on the surface. Watch it perform a dynamic skipping action during a fast retrieve and see its energetic jumps during a twitch retrieve. Walk the dog if you need to. Try its full range of moves to get those fish feeding on the surface.

Etter at Zet fikk se denne så tror jeg det kom litt gåsehud. Man kunne se begeistringen i de ordne han skrev.  Jeg har null peiling så det er utrolig kult gjort av Zet og kjøre litt andre baits en det han hadde tenkt. Når JEG ser snutten så synes jeg også den ser spennende ut, men det hjelper ikke så mye hvis seien ikke mener det samme.

Neste kammerat som er på veg opp er en kjenning, en vanlig forsterket popper.

 

Versatile and Tough. Bring the Beasts up to the Surface!

After conquering shallow and deep waters with Fangbaits, Fang Ops is ready to rule the surface too.
Introducing FangPop, the new topwater master. Even with light twitching, FangPop splashes the water well accompanied by a sweet pop sound to attract the predators to reach out. Versatile enough to be used for GT-style popping, straight fast retrieve as well as staging a crisp walk the dog, FangPop proves it’s all-rounder status. Being fully wired-through at that, it makes it the only one of its kind. Get ready to call the beasts to meet you at the surface.

Begge de over her er bygd for store fisker med skarpe tenner og skal uten tvil takle stor sei.
Se litt om konseptet Fangbaits her

Det er konge at Zet tar seg tid, håpet for meg er at dette skal være så bra at det blir hans 1. valg hehehe.

Bare å ønske Zet, Fangpop og Rough Trail Hydra Skitt-Fiske

her vil det sikkert bli oppdateringer.

følg turen her

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here