Lure Masterclass: How to fra DUO del 2.

SpearheadRyuki 45S og 50S 4,5 cm og 5 cm med vekt 4gram og 4,5 gram. Fiskedybde ca ned til 1 meter.
Man kan jo lure på hva en halv cm kan utgjøre og et halvt grams forskjell.
Nå er Spearheadryuki synk så utrolig populær så den lages i 3,5cm-4,5cm-5cm-6cm-7cm-8cm-9,5cm og 11 cm.
Det vil rett og slett si at har man et utvalg som vil passer det meste av stenger, elver og vann rundt om i verden.
Mange er så dedikerte og spisset at de faktisk har alle varianter i sitt arsenal for å kunne fiske best mulig under de gitte forhold til rett stang, line og snelle.
Nå er det nok ikke så viktig for brorparten (og godt er det), det ville det muligens holde med en 4cm-6cm-8cm for eksempel.
Eller 3,5cm-5cm-7cm og 9,5 cm. At utvalget er bra det er bare en fordel.
Spearheadryuki synk er et litt unike segment  da de kaster utrolig bra og de er smale og passer perfekt til elvefiske. Så for mange har det blitt en ny yngling. Men den brukes også mye i vann og sjøer og ikke minst etter sjøørreten. Nå på sommeren da det ofte kan være lite vann i elvene er disse små gutta her noe å teste ut.
Det Japanske ordet Yamame betyr ørret, sa det vet man det. Yamame går ofte igjen i Spearheadryuki familien.

The flat yet heavy body creates a sharp action response for the heavy weight sinking minnow, “Spear-Head Ryuki”. Its action initiation is fast and is capable of staging consecutive twitching with rod work, within a short distance. It is also equipped with a high swimming performance able to deal with the ever complicating current of the main-river stream. Further, we have stabilized its flight posture realizing great casting distance and accuracy. You will be able to hit that sweet spot!!

Ryuki 50S is equipped with outstanding castablity and action balance, suited to be used for mountain streams to large main-streams.

 

 

Her kan man se litt hvordan man fisker med synk spearheadryuki i stille vann

Realis Shinmusi  4 cm lang og 5,7 gram. Topwater eller på Norsk overfalte agn.
Disse insektene kommer i tre varianter. En xxl i 7,5 cm 32,5 gram. Den er stor pga av sin runde kropp, så ikke noe for ørret eller abbor. Så har du en på 3cm og 3,1 gram.  En tøff lite/stor overfalte bete som man kan fiske på flere måter. Pga av vingene vrikker den på kroppen når den sveives rett inn. Overflatefiske kan bedrives på de fleste arter. Gjedde på natterstid på sommeren. Ørret og abbor. Ørret er jo dette med harving på høsten, eller store vårflue som man kan se som små «motorbåter» i overflaten. Her har du en du kan bruke på haspelstangen. Test, dette er et ekstremt tøft fisk.

For fish on a fussy diet who are feeding on small beetles, there are situations where they won’t use their mouths due to the volume of the Shinmushi. The Koshinmushi is a downsized model to visually motivate those picky eaters.

After redesigning the thickness of the body, we were able to realize that unique sound of a beetle touching down on the surface. As the downsizing of the body will reduce its ability to appeal to a vast

 

Tide Minnow Slim 140 Flyer 14cm lang og 21 gram.  Et typisk havabbor ang som fisker ned til ca 1,1 meter. Klart med synk så kan man regulere mye av dybden selv. En agn man kaster langt hvis behovet er det. En allsidig sak som kan twicth eller jerke. Forskjellen på disse er egentlig bare hvor hardt man gjør rykken. wicht er små små tapp med stangtuppen, jerk er litt mer. Tåler bra med fart.

 

Based on feedback from scores of anglers, we have fine-tuned this model for superb performance under very specific conditions. The excellent specific performance of the Tide-Minnow Advance Line comes at a slight cost to certain other performance characteristics.

The Flyer 140 is a sinking model created based on the Tide-Minnow Slim 140 with special attention paid to its casting capabilities. By adapting the action response from the sophisticated original model, we have created a top of the line lure. Not only does the overwhelming castability give the angler an advantage in strong winds and the ability to explore hard to reach areas, but it is also a great entry model for beginners who are learning to cast.

 

Synes dette filmen under her viser godt hvordan man beveger stangtuppen for å få en pirrende gange i wobbleren

 

Del 1 finner dere her

Lure Masterclass: How to fra DUO del 1

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here