Lure Masterclass: How to fra DUO del 1

Har satt i sammen et lite youtube potpurri fra Duo. Duo lager masse luredemo filmer.
Ofte er det greit å veta forutsetningene til et agn man kjøper. Der legger Duo ned mye jobb i å hjelpe. Ofte kjøper man ting i den trua at……men så viser det seg at det ikke alltid er slik. Da kan slike snutter som dette være til god hjelp.
De 4 agnene  under her er i mine øyne best til spinnfiske, og de bør fiskes aktivt, det gjelder vel egentlig alt av agn.
Hvis man vil  dorger må man opp  i fart over 2,8-2,9 knop. Da kan Tide Minnow Spring 75 og Spearheadryuki 80S være aktuelle, under det går de veldig variabelt.

Tide Sprinte Minnow 75 7,5 cm og 11cm er en foreløpig litt ukjent wobbler her til lands, men vi har testet den. og den leverer.  Vi har brukt den på ørreten i Storsjøen og på abborfiske i Mjøsa. Det er en saltvanns wobbler men det betyr ikke at den ikke fanger i ferskvann, tvert i mot. Det er mange spennende saltvannsfarger man så ofte ikke finner på ferskvannswobblere.
Den synker ikke like raskt som spearheadryuki synk i samme størrelser.
Noen utvalgte farger.
Dette er ingen typis dorge wobbler da den må opp i en viss hastig før den går. Må opp i 2,8 knop ca.
Så en spinnfisket wobbler for  Ørret, abbor , havabbor, sjøørret og laks.

Noen utvalgte farger :

The TideMinnow 75 SPRINT is a fixed weight and highly responsive sinking minnow which can be utilized in various fields and target various species.
Although the body size is a compact 75mm, it is equipped with outstanding casting performance, able to be utilized well in the vast surf game.
It promptly reacts to twitching and jerking of the rod, in addition to performing well at both slow to high speed retrieval. You will need to see its outstanding swimming performance!!
It will mesmerize various fish-eaters including seabasses, flounders, flat-heads, small blue-runners, salmons and sea-trouts.

 

TetraWork TOTO 42S 4,2 cm og 2,8 gram også litt ukjent wobbler foreløpig. I Norge er det ikke et alt for stort marked for små lette wobblere. Litt synd for disse leverte godt under sjøørretfiske i vinter. Og De må være perfekt i elver/bekker med lite eller lav vannstand. Abbor leverer den naturlig nok.

Noen utvalgte farger :

The Toto42 is the most user-friendly standard sinking model out of the Tetra Works series. Its tight rolling action and ability to keep its swimming range makes it equally suitable for fishing in harbors and rocky areas with strong currents. The flat, heavy body creates a great swimming response whether it is retrieved slowly, quickly, or with twitching action. The lure attracts diverse species and is meant for experts and beginners alike.

 

 

SpearheadRyuki 80S 8cm og 12 gram.  En wobbler som virkelig har vist tenner i år og levert big time for mange, veldig mange Funker som fy i vann som i elv. I vann må den fiskes aktivt mens i elv så jobber den fint selv. Også en konge wobbler for abbor. Kommer også i en saltvanns versjon.  Og med en vekt på 12gram og med sin smale kropp holder den seg fint i vannet.  Ingen trolling wobbler for fart under 2,8 knop.
Så en spinnfisket wobbler for  Ørret, abbor , havabbor, sjøørret og laks. Med sine 12 gram og kompakte kropp så er det ikke noe å si på kastelengden. Dette går langt med rett utstyr. Så til alle ørretfiskere der ute, test ut denne, fisk den aktivt med innlagte spinnstopp. Det smeller i spinnstoppet.
Noen utvalgte farger :

 

 

TetraWorks Yurameki 4,8cm og hele 6,2 gram.
En utrolig tøff liten jerkbait. Og med 6,2 gram i 4,8 cm kaster du stigglangt.  Denne leverte gromt med sjøørret i vinter (fargen golden shrimp) og har levert bra med ørret. Den synker og har en hale vinglende gange under rein innsveiing. Litt bevegelse i stangtuppen går den side side og opp og ned. Rå på ørret og abbbor.

Utvalgte farger

Denne fra i går ble tatt på dette bete.

The Yurameki is a heavyweight sinking pencil with amazing casting capabilities. The 48mm, 6.3g body makes it a great search bait castable into a strong wind, or over long distances while searching an extensive area.

The lure’s heavy weight gives it great carrying distance and reduces the ‘floating up’ tendency which is a demerit of many sinking pencils. This lure will allow the angler to search at various depths. With slow retrieval, it swims with a tail wobbling action, captivating not only small targets like the Black Rockfish, but also the timid seabass.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here