Havfiske i vakre Lofoten.

I starten av sommerferien dro vi til Skrova, Lofoten. Havfiske sto på menyen, og jeg gledet meg. Det å ta en pause fra det vanlige fiske er av og til greit. Første dagen på vannet starter bra, et par fine fisker kom opp.

Det ble mange fine torsker fra 7-14 kg. Alt tatt på Westin Crazy Daisy 400gram. Jeg fikk også min største torsk noensinne på denne turen, en sterk torsk på 19 kg som fikk svømme videre.

Jeg fant torsken blant store sei og makrell stimer. Torsken står ofte under stimen og jager!

På bilde under kan du se en stor stim med makrell som jager i overflata, det blir ofte mye liv når dette skjer. Det er stor sjans for å se både hval og nise nær båten når store stimer hopper i overflata, jeg fikk se 5 niser svømme rundt båten en dag, det var helt vilt. De svømte rundt båten i flere minutter, de var ganske oppmerksomhetssyke.

Det er ganske gøy å fiske i disse stimene, duo realise jerkbait 100DR leverte bra denne turen. Jeg fikk sikkert rundt 200 sei og en bra antall makrell på denne.

Må også slenge på et par bilder fra selve Lofoten, rett og slett et vakkert sted.

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here