Søndagtur med lykke og megaflaks (Grisvarning) En turrapport av RS

Søndagtur med lykke og megaflaks 


En flott vårdag fikk jeg ble det tur på meg og Timo Roche. Destinasjon var øyern. Metode var spinn. Målet var hard satsing. Vi møttes på flateby brygga på morran. Aldri fisket med gubben før men praten gikk fra første sekund.
Vi startet i den klassiske renna hvor 10 000 beter har passert tidligere denne våren. Men uten hell. Vannstanden hadde sunket noe men vi måtte prøve.  Vi bestemte oss for at jeg skulle vise noen mer ufisket plasser sørover i sjøen. En fisk derfra ville smakt mye bedre enn en ifra klassiske nord. Alt på første plassen fikk kontakter, vi skjønte fort hva «fasiten» var for dagen.  På hvert sted fant vi fisk. Men desverre ingen store. Vi flyttet oss videre i jakt på 1 stor, som var målet for dagen.


Jeg står foran i båten mens Timo streifer området innover. Brått så smeller det så hardt at gubben nesten blir med over bord. Smack så ryker lina tvert av etter all forbausning ligger lina igjen i en krøll på vannet, Timo får tak i lina med bare hendene å kjenner straks kontakt med tung fisk.
I ett evig kaos med line rundt armer-ben-ell motor får vi til slutt håvet skapningen. ei nydelig etterleks madam på 11.170kg. 118.5cm. Pers for Timo på øyern.

jeg var strålende fornøyd at når man viser plasser så ga det resultat. noe som aldri skjer. Tilbake til hugget. Her var det nok ei gjedde som kom rett mot bete, «fra oss». Tok bete i fart og fortsatte bare videre som ett tog. Uten at man rekker å justere ut bremsen. Hatt ett lignende hugg selv. Noe som resulterte i at jeg sto på kanten av båtripa, på vei utti  man driter nesten på seg rett og slett. (Helt godkjent i slike situasjoner)
Dagen endte med ca 8 gjedder. Timo viste seg og være en meget trevalig kar som jeg håper og få flere turer ilag med Han vant også predator tour som gikk av i Sverige nå i våres. Absolutt respekt En meget dyktig spinnfisker som har reir i Drammen med sin kone og barn heihå gjør tilslag nå

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here