NM i trolling på Mjøsa (Team krokodille)

Denne helgen ble det arrangert NM i trolling på Mjøsa. Selve arrangementet hadde base på Gjøvik og ca. 1/3 av båtene startet herfra, resterende båter dro ut fra andre havner på begge sider av Mjøsa. Totalt deltok det 140 båter og fisketiden strakk seg fra 17.30 lørdag ettermiddag til 09.30 søndag formiddag, altså 16 timer sammenhengende fiske.

Selve konkurransen ble gjennomført i en form som promoterer fang og slipp, dvs. all fisk skulle måles på forhåndsgodkjent målebrett og lengdene skulle rapporteres inn fortløpende via mms/epost til sekretariatet. Det var dog ingen krav til at fisken skulle slippes ut igjen så de som ønsket det stod fritt til å ta med fisken hjem. Et veldig bra konsept som burde adopteres av andre arrangører av slike konkurranser etter min mening.

klikk på bilde for å lese rapporten

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here