Litt testprodukter fra 13fishing.

Snelle til eget bruk. Limited Edition snelle i mellomklassen.
Er ikke laget alt for mange av denne. Innkjøpet bunner nok litt i det.

-CZB Comp spool bearing -Bulldog titanium drag -6-Way centrifugal braking system -High spin spool shaft -Beetle wing side plate -High density aluminum frame -Black seal corrosion resistant high spin bearings -Arrowhead casting system -Boss carbon handle knob -KP tech gear shaft -Dead stop anti-reverse -Japanese Hamai-cut gearing -H.A.M. Gearing -BOSS garage series components -Trick shop compatible -Airfoil carbon
Establishing itself as 13 Fishing’s premier freshwater reel, the 13 Fishing Concept Boss Casting Reel delivers unadulterated performance with no apologies. Blending two of their most advanced technologies, the 13 Fishing Concept BOSS Casting Reel relies on proprietary CZB (Concept Zero Bearing) technology and proven H.A.M. high tensile strength brass gearing to generate endless casting and undeniably smooth handling. Equipped with numerous supplementary technologies, the 13 Fishing Concept BOSS Casting Reel utilizes a high spin spool shaft and an Arrowhead line guide to ensure uninterrupted line release. Catering to baits of all sizes, the 13 Fishing Concept BOSS Casting Reel is fitted with a Beetle Wing side plate that allows anglers to make fine adjustments on the fly for seamless efficiency when switching from technique to technique. Sacrificing nothing in the way of strength, the 13 Fishing Concept BOSS Casting Reel outputs an impressive 22lbs of max drag, providing more than enough muscle for large freshwater predators. Complete with BOSSS Garage Series components, the 13 Fishing BOSS Casting Reel delivers peerless performance that competitive anglers will truly appreciate.

På stangfronten skal vi teste ut litt saltvannsstenger.
Stenger for sjøørret, lyr, makrell, havabbor osv osv osv.
Vi har kun gått for haspel på disse og tre forskjellige modeller.
Rett og slett for å kjenne litt på de, oppleve finish på de og lære litt om de forskjellige actionene.

 

Fate Green Inshore

 

Omen Green

Det kommer også med litt abbor/bass snacks som jeg håper vi har inne i Norge i 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skjer uten tvil mye spennende i 13fishing leiren om dagen. Og gøy er det.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here