Abborfiske i Glomma i Delta.

Jeg hadde tenkt lenge på å fiske abbor i egen båt. Men viste ikke helt hvor det pleier å stå fisk. Men en gjeddetur med Erik ga en følge abbor, som vist nok var fin. Så jeg dro dit en del ganger. Men da hadde det regnet dagene før, så vannkvaliteten var helt håpløs. Skikkelig kakao.


Men etter noen dager uten regn måtte jeg prøve igjen, da var det ganske ok sikt. Steikende sol og veldig varmt. Og jeg ville fiske ganske sakte fordi det var helt stille på vannet. Og jeg begynte med en hjemmelaget droppshoot rigg og hadde hugg etter ca 15 min. Og da hadde jeg først et hugg, så mista jeg en, så mista jeg enda en! Hehe. Og kansje 10 min etter det fikk jeg dagens første. Det var ikke store fisken og det viste seg at alle skulle være like store. Men veldig gøy uansett!  Og etter det bet det litt mer. Tror det var 3 stk før jeg måtte hjem. De tok på eastfield wimgan, både paddel og curlytail.  Stanga jeg bruker under  jiggfiske etter abbor er 13 fising fate black 7,1 fot. Men en kastevekt opptil  35 gram. På den stanga bruker jeg conzept z snelle. En snelle som kaster veldig veldig langt!! Når jeg var ferdig å spise hjemme dro jeg ut igjen, KL 19:00. Da fikk jeg to abbor rett etter hverandre og de var litt større.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here