Vi var nok litt for sein.

Jeg har lenge hatt lyst til å dra til en innsjø ikke så langt fra Rena, en liten innsjø fylt med gjedde. Av en eller annen grunn har jeg ikke tatt turen dit, når jeg nå tok turen dit forsto jeg at etterleksfiske kanskje kunne være over. Det er en god bestand av gjedde i dette vannet, de fleste er små, men det svømmer nok et par fine madammer her. Det var meg og Mamma, det første vi la merke til var at det ikke var noen gjedder i sivet. Så her var de nok ferdige.

Den første halvtimen fikk vi steintrua, det hugger med en gang, det sitter fisk etter 5 minutter liksom. Det er Mamma som for gleden av å få første fisk, og siste fisk. Det eneste hun må lære seg er gjellegrepet.

Etter dette fortsatte det med hugg, og jeg hadde et skikkelig hugg. Det stoppa helt opp, var det en stein, å nei da. De fæleste hodebevegelsene, men jeg mister så klart den. Etter dette gikk det bare nedover. Vi hadde en god halvtime med hugg, men etter det stoppa alt. Den følelsen man hadde i starten da alt kunne gått veldig bra ble borte. Dagen ender med et sukk, men det var uansett artig at Mamma fikk en fin pike.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here