Vår fiske etter ørret ved homas M. Hansen.

Hver vår etter isen går så begynner det å krible etter å komme seg ut å fiske litt ørret,først med kastestanga i skogen så med båten. Etter at jeg kjøpte meg båt så har jeg prøvd å fiske etter stor ørreten,og metoden har vært trolling. Dyprigger, lodd, paravaner, wobblere i all mass, klyper og lodd. Ja lista over utstyr kan man jo gjøre så lang og vanskelig som man ønsker det. Men dem siste åra har gjeddefisket vært i fokus, så det har ikke blitt så mye ørret jakt. I år var lysta der igjen, å moro har det vært. Blitt noen turer nå å mye fisk har det blitt i båten. Så gleden over å trolle litt har omsider kommet litt tilbake, så bare å komme seg ut å prøve.

Lengden kan avvike fra det som faktisk henger i enden av snøret.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here