Team PikeEco på tokt igjen, Big pike Open til helgen.

JanO har tatt seg tid til å skrive litt om hvordan vi klarte det i fjor. Og litt om hva han tror i år. (les fra Jajaman!) Det før er mine ord.

Nå er jeg ikke noe konkurranse menneske inne fiske, men Big Pike Open på Vänern er andre året vi er med på. I fjor slo vi EN båt og den fikk motorhavari ved starten på lørdag.
Vi hadde en kaptein som hadde ass bra mange heta platser og vi hadde en kvinne med som trodde kortet vi skulle fota fisken med var en nyckel til et spahotell. Så vi fikk vel godkjent 2 av 5 fisk. her er det uten tvil muligheter for forbedring.

Les janO fra fisheco sin betraktning her :

 

Jajamen! Det är nog allmänt känt att Team PikeEco, Erik Walmann, Kristin Roos Aas och Jan O har höga förväntningar på sig inför helgens tävling på Vänern. Förra året var det nära att vi vann… det var såååå nära. Dock var vi nöjda med att komma näst sist, allt hade klaffat om det inte hade varit för den där förba…. oturen som har en förmåga att dyka upp så fort vi tävlar 😉 Lite trassel med… ja i stort sett allt kan man nog säga, totalt stolpe ut, kostade oss segern…

Klikk på bilde for å lese resten

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here