På lørdag vil pikewallisfriluftsliv bli å treffes på Jaktia Kongsvinger.

På lørdag blir jeg og Kristin og finne på Kongsvinger. Mer presis på Jaktia Kongsvinger. Vi gleder oss begge to og håper så mange som mulig vil komme, om det så bare er for en prat eller juge litt om de store vi alltid mister 🙂 Synes det er riktig så stas at Jaktia Kongsvinger ønsker oss velkommen. Tøff med slike happeninger. Gøy at vi skal dra og fiske etter stengetid.

Lær om fiskeutstyret fra Pikewallisfriluftsliv
Lørdag 18. mai får vi hos Jaktia Kongsvinger besøk av PikeWallisFriluftsliv, som vil fortelle om sine produkter i butikken fra kl. 09:00 til ca. 13:00. I den anledning gir vi deg 20% rabatt på alt utstyr fra PikeWallis hele lørdagen. For deg som ønsker vil det være mulighet til og bli med på en fisketur hvor utstyret fra PikeWallis blir testet og demonstrert. Representantene som kommer er: Erik Walmann og Kristin Roos.

Deltagelse på fisketuren er gratis.
For påmelding – ring oss på telefon 62 81 54 74.

Det blir grilling av pølser utenfor butikken mellom kl. 09:00 og 13:00 hvis værgudene tillater det.

 

Her er det mulig å bli medlem

Club Jaktia

Club Jaktia er Jaktia’s kundeklubb. Som medlem får du ta del av eksklusive medlemstilbud og invitasjoner til sentrale og lokale arrangementer.

Jeg vil bli medlem!

 

 

Velkommen skal du være til en hyggelig og lærerik opplevelse!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here