Ørretfiske. En herlig rapport skrevet av Herman Mathisen.

Det er så utrolig gøy med disse gutta. De er tre som fisker mye i sammen.
Fabian, Herman og Matheus bruker utrolig mye av sin fritid på å komme seg ut i naturen.
At de har knekt noen koder i relativt ung alder er det ikke vanskelig å se. Jeg er utrolig glad for at de velger å dele sine opplevelser her på Pikewallis.  Det er uten tvil i Pikewallis ånd og få frem de unge. Jeg håper virkelig at vi også i fremtiden for rapporter fra denne gjengen.

 

Fabian
Matheus
Herman

Her har dere en herlig rapport skrevet av Herman.

Ørretfiske

Onsdag 15 mai dro Matheus og Herman på ørretfiske de skulle teste noen duo wobblere. vi dro opp ganske tidlig, så vi rakk og fiske før skolen, vi stod og kasta og kasta men fikk ikke noe. vi så ørreter som var oppe og vakte innimellom men den var ikke bitevillig. så måtte vi gå til resten av klassen får å ha undervisning. i friminuttet dro Herman og en annen elev ut og fisket på en annen plass hvor de hadde hatt suksess tidligere og da fikk Herman sin første ørret for dagen

ørreten ble tatt på duo spearhead ryucki 60 S. ørreten ble ikke veid men var rundt halvkiloen.
da vi skjønte at det det var bitevillig fisk her stod vi igjen etter skolen og da smalt det virkelig. vi begynte å fiske på samme plassen men ikke noe skjedde, så vi flyttet oss noen få meter bortover og da smalt det igjen for Herman. denne fisken var ikke like stor men det var jo absolutt en fisk!

ørret på 405 gram også tatt på duo spearhead ryucki 60 S
erfaringen me duo var veldig bra, det var vel to andre itilleg til Matheus og herman som også fiska litt men de fikk ikke noe. duo leverer sakene virkelig, av de ørretene Herman hadde på så kom alle opp. dou sitter godt i fisken men ikke får godt så den skader fisken. vi fortsatte å fiske men aktiviteten sank i en liten periode men plutselig satt den for Herman igjen. denne kjente han at var dagens største for hans del!.

ørret på 600 gram og 41 cm også tatt på duo Spearhead ryucki 60 S.
Duo siter godt i munnen på ørreten! Vi fisket videre og så smalt det endelig for Matheus.

Ørret på rundt 300 gram tatt på en duo rozante 63 SP. omtrent alle fiskene vi fikk tok etter spinstoppet når vi begynte å sveive.

DUO rozante er en spuspending ørret wobbler som har en veldig livlig gange! Den ruller veldig fra side til side. Den er fra 63 mm og opp til 77mm. Den har et magnetkloss og en kule. Så når du kaster så detter kulen ned til bakenden av wobbleren, så det vil si at du kaster mye lenger fordi den går helt rett i luften.duo spearhead ryouki 60 S
denne leverte 3 av fire fisker på denne turen! duo spearhead ryouki 60 S har har en hissigere gange en rozante. denne har Mateus hatt hug på av både sjøørret og ørret.

En av de første turene til Matheus etter ørret med duo ble en bra start. Det ble to fisk og de var fra 38-42 cm. De tok på en duo spearhed ryuki 60 s. Samme som Herman sine. Jeg kunne bare sette ut den ene ørreten fordi den andre satt så godt. Og den tok ved en grunn kant, der fisken ofte står!største ørreten til matheus i dette vannete.

fin ørret på 660 gram tatt på duo spearhead ryuki 60 S.

Matheus fikk også en litt mindre ørret på 330 gram!.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here