Ørretfiske 17. Mai! skrevet av Matheus K. Karlsen

Jeg må være så ærlig å si at jeg ikke i min villeste fantasi hadde trodd at DUO på så kort tid skulle levere så utrolig mye fisk.  Jeg får meldinger nesten daglig om folk som får fisk og flotte fiskeopplevelser. Noen av disse kan dere se i et galleri under her.

 

Matheus valget fiske 17. mai. Les og se hvordan det gikk.

Ørretfiske 17. Mai! Jeg har hvert eneste år hvert i tog, og det er jeg litt lei av. Så nå dro jeg heller å fisket ørret! Vi var på det samme vannet som sist gang, da Herman virkelig lykkes!!! Da fikk han på duo spearhedruyki 60 sinking. Men den har jeg dessverre ikke. Men nå brukte jeg duo rozante 63 mm SP. jeg gikk rundt hele vannet og hadde bare et hugg i løpet av hele den strekningen. Etter at jeg hadde prøvd bort over der gikk jeg tilbake, da fikk jeg ganske fort på rozante! Den ørreten var 34 cm lang, og satt veldig godt så denne måtte jeg ta. Etter det byttet jeg til en Tetra Works YURAMEKI   fra duo, jeg husker ikke hva den heter men den er 5 cm og veldig tung, den kaster rett og slett jævlig langt. Jeg lot den synge helt ned til bund før jeg begynnte å jerke, jeg jerket den veldig forsiktig ca 3-7 ganger før jeg lot den synke igjen. Så den var langs bund hele tiden. Tror den første beit på kast nr 3. Den første var 41 cm og 555 gram, så veldig tynn. Det var alle jeg fikk denne dagen. Så etter det fikk jeg en til på akkurat samme størrelsen. Men da døde det helt ut, så da gikk jeg litt lenger mot den siden jeg ikke hadde prøvd. Og da fikk jeg en etter 10-15 kast. Den var ubeskrivelig tynn, den var ca 43 cm og tror den var under halvkiloen! Etter det begynte det å bli så synnsykt varmt så jeg hadde ikke energi til å fiske mer.

 

Andre fisker

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here