Event på Jaktia Kongsvinger 18. mai

Jaktia Kongsvinger hadde invitert oss på et lite butikk event lørdag 18. mai. Jeg og Kristin stilte glade opp.
Man er jo alltid litt spent på slike ting. Kommer det folk eller ikke. Det er jo kjipt for butikken hvis vi i PikewallisFriluftsliv A/S ikke klarer å få til noe litt utenom det vanlige. Jaktia Kongsvinger har jo brukt tid på å sette det i gang og ønsker å få litt blest.
Kl 0855, butikken åpnet 09:00 var det fire unge karer som var på plass. Da var egentlig dagen reddet for vår del.
Jeg må få nevne Simen og Emil. Simen hadde jeg fått en sms fra 11. mai. Han var veldig gira på å møte oss. Slike sms’er er jo helt fantastisk å få.
Vi skulle på fisketur etter etter stenge tid kl 1300 og han var gira på å være med i vår båt. Og når du er så tidlig ute så kan man ikke si noe annet en ja.

Kom det flere en disse fire ? Ja det gjorde det. Synes det var en jevnt strøm med meget hyggelige folk.

Jeg og Kristin arrangerte pilkast der man kunne vinne flotte premier. Og det var populært.
Det gikk noen privatebaits i premie til slutt, for dette var noe folk gammel som ung likte å holde på med. Jaktia Kongsvinger stilte med grill og gratis drikke.

Vinnere
Voksenklasse (de over 16 år ) ble vunnet av Nikolai (kan være skrevet feil) med 41 poeng.
Vant en scamp, Pro-V og en dual Pitch. tre hardbaits fra 13fishing.

Emil bostatt i Sverige hadde tatt turen og vant en concept A snelle. Han var så sporty at han ble med på fisketuren, selv om det ikke var planen.

Etter stengetid stakk noen av oss på fisketur på Signersjøen. Der vi skulle teste abbor….nei gjedda var det vist.  Det ble en våt tur men mye regn men også med litt opphold.  Og fisk ble det og litt stangknekk.  I vår båt der 2xEmil, Simen, jeg og Kristin var fikk vi to stykker. En gjedde som måtte holdes av tre stykker faktisk. Det gikk rykter om fangster på over 10 gjedder i noen båter, men med tanke på området vi fisket i så tok vi det med et klype salt. Fiskeskrønene sitter løst i dette område av landet..

Jeg vil på vegne av meg og Kristin få lov til å takke for invitasjonen fra Jaktia Kongsvinger.  Så er det på sin plass og takke alle som stakk innom. Masse trivelig fiskeprat. Så en ekstra liten hilsen til Simen, får håpe dagen ble bra. og til resten som ble med på fisketur, takk 🙂

Nå har vi vel allerede en ny date med Jaktia Kongsvinger. Det er snakk om å lage et lite event når abborfiske setter i gang. Så da ses vi snart 🙂

TAKK TIL ALLE SAMMEN

HILSEN KRISTIN OG ERIK

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here