BIG Pike Open 2019. En tevling med twå vinnare.

Jocke Blom å Mikael Pareklev ja hva skal man si. De har rett og slett 1. plass i å arrangere. Twå stora killer som ser lite buskiga ut men er så mjuka som den mjukaste teddybjørn.
Dom for alle at føla seg velkommna, dom snakker med alle ock bryr seg virkelig om de som er man på tevlingen.  Så terningkast 6 från Norje.

Med et startfelt på 67 båter så begynner dette å bli en av Sveriges største konkurranser.
Big Pike Open går over 2 dager og har utgangspunkt Mellerud, sjøen er Vänern. 67 team med opp til tre stykker pr team. Det blir tja ca. 170 deltagere. 170 stykker som ønsker å hevde seg.

I Sverige så er jo gjeddefiske dobbelt som vårt fluefiske og det sier litt. Det er utallige vann med mulighet for stor fisk. Når det er slike forhold blir det mange som satser og mange er veldig dyktige. Og mange av de var med under årets BPO

Dere som er litt kjent i miljøet kjenner igjen en del fjes nedover på de neste bilde.
Og for dere som ikke er kjent hjelper det ikke så mye å få et navn.

Mitt forbilde 🙂

Vi kan vel først som sist gratulere det vinnene fisketeamet.
Tero fra Team Svartzonker. Albin fra Team Mojoboats og Robban en trevlig gubbe som er team koselig.  Alle 5 var over 1 meter så jæklit bra fiskad.

 

Med mat i kjeften Robbo. I midten der nu Tero ock til høger denne Albin.

Her har ni topp 20. Der vi faktisk finner oss selv. Oss selv ble nummer ti.
Navnet på vårt team kommer av mixen pikewallis och Fisheco. Jeg og Kristin har gleden av å mønstre på JanO s båt. Noe som har vist seg (i fjor) å være en skikkelig tabbe.

Men i år skal kaptene vår ha masse ros. Han levere bra fiskeplasser som til slutt ga oss en 10. plass. Vi lå faktisk oppe på 6. plass i en liten periode.

Det er 5 fisk over 70cm som gjelder. Totallengden pr team.

Jo da vi tre i teamet, men det ville seg ikke for Kristin denne gangen. Et par kontakter vel det hele som skjedde på fiskedelen. Men uansett en viktig prikke i teamet. Man skal holde styr på målebånd, tevligskort, blodeiga hender med mer. Og ikke minst holde stemningen i båten opp.

Vi var med i fjor og vi var med i år og vi har allerede en date for 2020. Dette er en tevlig vi vil ha som en tradisjon. Vi har det utrolig gøy og koselig der ute på vannet. JanO er et underbar menneske som man gjerne blir med ut når man får muligheten.

Vi stile også med en team pikewallis Oldboys, en herlig gjeng å dra på tur med. Thomas, Raymond og Jonas. Vi bor alle på samme hytte og koser oss i den tiden vi ikke er ute å fisker. Tre stykk kosebamser. Kunnskapsrike og dyktige fiskere. Nå sleit de litt i år og ente på en 36. plass.

JanO som av meg og Kristin får lite frø ock planta til sin hage. Lite morøtter, lite erte, asparges med mer, nogot han også fikk i fjor. Tror han tycker det er trevlit.

Mycke speks i båten………

Lørdagen var perfekt. Søndagen var et helvete. Og vi ga oss faktisk 3 timer før konkurransen var over. Altså da lå vi på 6. plass så det var sikkert idiotisk av oss å gi oss. Men vi var veldig fornøyd med hva vi hadde fått til så var vi så jævelig kalde at vi hold på å dø utpå der. Så vi ble alle enige om at vi rett og slett måtte komme oss inn. Vi kan ikke skylde på andre en oss selv. Her var det for lite fokus på gode klær før vi dro ut og det fikk vi svi for. Men vi landa en 10. plass og det var vi kjempe fornøyd med.

Til slutt så måste jag bare gi enda en stor kram takk til Jocke Blom å Mikael Pareklev. Hadde jeg vært homo ock gikk for flerekoneri hadde ni varit selvskrevna 🙂 Vi syns neste år

Så må denne mannen få en stor kram takk  for at han tar med seg meg ock Kristin.
Du er en bra gubbe.

Team PikeEco

 

Håper vi kan ble flere Norsk neste år. Og at vi kan lage en lite sosial happening av dette.
Der vi bor i nærheten av hverandre og har det trevlit på og uten før vattnet.
Hvor vi fant fisken kommer vi ikke til å fortelle noe, Neste år  skal vi stryke nullen i årets plassering, da står vi igjen med et 1. tall, så da blir det delat seger med Jocke å Mikael.

gøtt jobbat alle i hop. Ni er underbara alle sammen. Og fader ni svensker, ni er rett trevliga alle i hop.

Puss ock Kram Erik

Følg med på facebooksiden til tevlingen

https://www.facebook.com/events/190107008377175/

Aremyr som linselus ??

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here