Trollingdebut på Tyrifjorden (Team Krokodille )

Da var påska over, og etter noen dager med familien på fjellet (kombinert med litt kartproduksjon selvfølgelig) var mandagen satt av til fiske. Den opprinnelige planen var å dra til Langesund og forsøke på lange og brosme, men siden jeg fikk et frafall fra min trofaste matros valgte jeg å forsøke meg på Tyrifjorden istedet.
Noe av planen med å kjøpe ny båt i fjor høst var nettopp å forsøke meg på trolling etter (stor)ørret og laks, og siden jeg ennå ikke har vært i båt på Tyrifjorden så virket dette som et bra tidspunkt. Grønn som jeg er på trolling etter ørret ble det noen meldinger til Erik i Team Colibri og som vanlig var han svært behjelpelig. Rådet var klart, ørreten spiser krøkle nå så rigg noen stenger med små wobblere. Videre pekte han ut noen områder på kartet og jeg fikk beskjed om å lete etter krøkla.

Klokka ringte 06.30, noe så må sies å være lovlig tidlig på en helligdag, men det var bare å pakke bagen, hekte på båten og komme seg avgårde.

Jeg var fremme ved Storøya kl. 08.15.

Klikk på bilde for å lese resten

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here