Squarebill Fishing !! Eller crank som vi liker og kalle det.

One of the most popular bass fishing lures of all time, crankbaits come in hundreds of different shapes, sizes, and styles ranging from shallow to deep divers.

Scamp

Vi har ikke gått ut med noe av hardbaits sortimentet fra 13fishing. Dette er et nytt område for 13Fising og ville først være mulig å få i løpet av våren. Men vi har allikveld valgt å ta inn alle tre typende de pr. i dag har. Og her er litt av det jeg føler er viktig. Hadde vi valgt å selge disse inn til «våre» butikker uten å teste de så hadde vi gamblet. Og det har vi ikke råd til rett og slett. Nå er vi nok ikke så veldig nervøse for at dette ikke skal funke som lovet da det er svært  dyktige fiskere  som har vært involvert under utviklingen og de er brukt lang tid på å komme frem til hva de ønsker å få ut av bete.

Scamp er en av disse.
En Squarebill som er et navn som brukes på crankbait i USA.
Her har vi valgt å ta inn den minste modellen, 18 av 19 farger. Den fargen vi ikke har tatt inn er Old Gregg 

Det som er litt coolt er at Jaktai Jessheim og Gero har tatt inn det som defineres som crank rods i USA .  Gero får sine inn litt etter påske.

Fate Chrome – 7′ Cranking Casting Rod har gero tatt inn.
Dette er stenger som har  moderat action og en kaste vekt på 7 til 28 gram.
Stenger med en herlig følelse.
Jaktia Jessheim har tatt inn
Defy Black – 7’3″ Cranking Casting Rod Action- Moderat kastevekt fra 7 til 42 gram.
Jeg vil aldri skrive løp og kjøp men jeg ville ha tatt en titt på de, kjent på de.

 

 

Brandon's Baits – Episode 1

Episode 1 of Brandon's Baits with Brandon Coulter is now Live! Check out what baits 13 Pro Brandon Coulter recommends and how he uses them on the water and throughout the Major League Fishing Pro Series. Watch to win! Be sure to watch the video for your chance to enter. The winner will be announced later on this week.#MYOL #13Fishing #BrandonsBaits #Scamp

Publisert av 13 Fishing Mandag 15. april 2019

 

Her kan du høre Stetson Blaylock snakke om crankrod’s Denne episoden er av en litt kortere type.

 

Stetson's Sticks – Episode 1

Episode 1 of Stetson's Sticks with Stetson Blaylock Fishing is now live! Check out what rods 13 Pro Stetson Blaylock recommends and how he intends to use them throughout the Bassmaster Elite Series. Watch to win! This month we are giving away an Envy Black 6'10" Rod! Be sure to watch the video for your chance to enter. The winner will be announced later on this week.#MYOL #13Fishing #StetsonsSticks #EnvyBlack

Publisert av 13 Fishing Mandag 4. februar 2019

Her kan du også se del 2 av hans serie for 13fishing

Stetson's Sticks – Episode 2

Episode 2 of Stetson's Sticks with Stetson Blaylock Fishing is now Live! Check out what rods 13 Pro Stetson Blaylock recommends and how he intends to use them throughout the Bassmaster Elite Series. Watch to win! This month we are giving away an Envy Black Gen 2 Rod! Be sure to watch the video for your chance to enter. The winner will be announced later on this week.#MYOL #13Fishing #StetsonsSticks #EnvyBlack

Publisert av 13 Fishing Søndag 17. mars 2019

Hva er nå denne Blaylock

Jo det kan dere lese litt om her. Han kan fiske for å si det slik.

Seigo Saito

Crank er HOT i USA kan det bli HOT i Norge ?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here