Rett og slett magisk for min del. Ørret på 2kilo (video)

Det er uten tvil godt å ha med seg kompiser når man er ute å fisker. Det å dele gleden med noen er stort. Og i går fikk jeg dele magisk øyeblikk i mitt fiske med Bjørge og Kristin.

Vi hadde alle tre tatt turen til Storsjøen i Rendalen på ørret jakt med metode spinnfiske fra båt. Nå er ikke dette noe nytt fenomen. Det tas mye fin fisk fra land der på denne tiden. Storsjøen is a big lake and With out help from Andrius (Thanks for you help my friend) and May&Fred så hadde nok historien endt andelenes. Og spinnfiske fra båt er ikke så veldig effektivt når sjøen er av en slik størrelse Storsjøen er. Så tips hadde vi med oss ut.

Været var så alt for fint men vi hadde litt vind og noen strømfårer vi jobbet med på morgningen. Og vi lykkes faktisk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here