Nordavind, lavvann, null fisk, men allikevel en fin tur og fint vær

Fredagen som var nå så valgte jeg å ta meg en tur til en sjøørretplass i Moss hvor jeg har vært et par ganger før. Det jeg håpet på i dag, var at jeg skulle klare og lande en sjøørret på over kiloen på fluestanga. Men jeg hadde følelsen av at det ikke ville bli så lett å få fisk i dag, fordi yr hadde meldt at det skulle være nordavind denne dagen. Men jeg ville gjøre et forsøk. Uansett så tenkte jeg at jeg i hvert fall skulle få en fin dag.

Vel framme ved plassen begynte jeg å montere fluestanga. Ytterst på fortommen knøt jeg på en oransje rekeflue.

Det var ikke lett å kaste i dag med den kraftige nordavinden som var der, men jeg fikk da flua ut i vannet i hvert fall. Innimellom så var vinden litt roligere, og da gikk det bedre med kastinga.

I tillegg til nordavind så var det også veldig lavt vann. Været derimot var ganske så fint. Sola skinte fra skyfri himmel. I løpet av dagen så prøvde jeg både rekefluer, børstemarker, Clousere og Jiggy, men resultatene uteble.

Jeg testet også sluken litt, men etter et par kast så klarte jeg å få skikkelig backlash på haspelsnella mi. Jeg hadde også bare tatt med meg en haspelsnelle denne dagen, så da gikk jeg tilbake til å fiske med flue igjen.

I halv åtte tida på kvelden valgte jeg pakke sammen og dra hjem. Det ble ikke noe fisk på meg denne dagen, men jeg hadde hatt en veldig fin dag ute. Og det viktigste når man er på fisketur, er jo at man skal kose seg og ha det hyggelig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here