En positiv oppdatering på «Norsk varemesse og Campvillmark får terningkast 1. Butikkene får terningkast 6 ut i fra forutsettningene»

I går fikk jeg en mail. En meget hyggelig sådan.
Den kom fra prosjektleder i CampVillmark, Per Anders Iversen.
Han følte nok at saken (sak kan leses nederst i dette innlegget) ble litt ensidig fremstilt og synes det var synd jeg ikke hadde tatt kontakt. Ofte har en sak flere sider. Men ikke la oss dvele så mye med det. Det var viktigere ting han kom med.

Her kan dere lese deler av mailen :

Jeg har siden vi tok over den gamle Villmarksmessen 2015 prøvd å skape en bedre satsing rundt temaet fiske på messen, Jeg tar mer enn gjerne imot konstruktiv kritikk, gode råd og tips til hvordan vi sammen kan løfte både messen og fokuset på fiske i Norge. Håper å få til en prat med dere i løpet av mai!

Mvh.
Per Anders Iversen

Når man stikker ut nesen og klager, sier man ikke nei til en slik invitasjon. Jeg hadde nok ikke sagt nei uansett invitasjon, men klart, man kan ikke klage for så og stikke å gjemme seg.

Nå har CampVillmark gitt meg en mulighet til å komme med mine synspunkter og den skal ivaretas. Men ikke bare av meg. Det er så mange dyktige folk der ute som jeg håper kan bidra med sitt. For det er ingen tvil om at det finnes et engasjement der ute som drømmer om svenske tilstander i Norge (ref. Sportsfiskermässan) og de skal få lov til å bidra med sitt.

Nå har vi fått muligheten i fra CampVillmark ved Per Anders Iversen, så blir det opp til oss og bidra med vårt. Hvis ikke, mister vi all klagerett i fremtiden.

 

Må få takke Per Anders for muligheten han gir oss.

 

Her er artikkelen jeg skrev om hva jeg synes om årets messe og dens fremtid :

 

Norsk varemesse og Campvillmark får terningkast 1. Butikkene får terningkast 6 ut i fra forutsettningene.

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here