Noen ganger så får man føling. (video av en sjøørrettur)

Tre ganger i mitt liv  har jeg virkelig fått føling når det gjelder baits. Og da på gjeddebaits. Illex dextershadd, Westins platypus og nå fangbait. Illex dextrershadd og platypus har levert utrolig bra. Hvordan fangbait vil gjøre det vet jeg ikke enda men jeg har steintrua.

Men nå har jeg fått føling på ny. og nå er det for sjøørreten. Når jeg fikk se den for første gang for et par mnd. siden så har den ligget og gnudd i bakhode. Jeg fikk lurt meg til en på en bestilling fra Duo. Ble ikke noe mindre forelsket når jeg så den i vannet for første gang.

Denne her :Tetra Works YURAPEN

4,8 cm lang og har en vekt på 6,3 gram. Du kaster den langt og den går utrolig tøft i vannet. Ved rein innsveving går tailen frem og tilbake, men små små jerk så går den som en skadd flue. Litt hit og dit. Den synker noe som gjør at du kan holde den nede. selv med raskt innfiske.

Gold Shrimp. klikk på bilde for å lese mer.

Jeg har fått testet den på en tur før og ble bråforelsket. Og i dag skulle den vise litt av hva den duger til. Denne lille store krabaten.

Her en er snutt fra dagen i dag. Og som den tosken jeg er så prøvde jeg meg på engelsk denne gangen. Har ligget flat hele ettermiddagen. Beklager på forhånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here