Möt ett gäng på 27 st fantastiska betesbyggare!!!

KÖP DIN BILJETT HÄR

TURN YOUR TRASH INTO CASH

Har du en massa gamla gummibeten som ligger hemma och skräpar?  Trasiga eller ej –  ÅTERVINN dem i Kanalgratis monter C:630!
Kanalgratis tar emot dina gamla gummibeten och kommer att återanvända dem för att göra nya fina jiggar i deras egna fabrik i Sri Lanka! Dessutom får du betalt i FISHCOIN baserat på vikten av de du lämnar.
För mer info, se denna film: https://www.youtube.com/watch?v=uAD04ESa4_k&t=2s.

STOR GÄDDA I LITET VATTEN

Oscar Trowald arbetar på Sportfiskarna och är en dedikerad gäddmetare med en rad fina gäddor i bagaget. I flera artiklar och föredrag har han drivit tesen att gäddmete från land är den i särklass mest underskattade gäddfiskemetoden i Sverige. På Sportfiskemässans stora scen berättar han om den tänkvärda fotvägen till storgäddan.
Sverige är spinnfiskets förlovade land och frågan är om det någonsin har varit en lägre procentuell andel svenska metare som idag. Från stora båtar i stora vatten missar vi ibland oanade möjligheter i alla de tusentals vatten som nästintill aldrig får besök av gäddfiskare. Just detta förhållande har varit en drivkraft i Oscar Trowalds gäddfiske och även i hans skrivande.
– Jag tror att svenskt sportfiske skulle kunna må bra av att fler upptäcker det fina i metet. Att fler vågar släppa båten och hårt fiskade skärgårdar och på allvar tar chansen att upptäcka närområdets möjligheter. Mer eller mindre var och varenda liten göl kan hålla en tiokilosgädda och metet ger unika möjligheter till den stationära presentationen i vatten där spinnfiske sällan ger det bästa resultatet, berättar Oscar Trowald
Oscar ger under sitt föredrag på Stora scenen en introduktion till hur du kan komma igång med fiskemetoden, men skänker också en glimt av hur långt man kan flytta fram gränserna för det landdrivna gäddfisket i våra mindre vatten.
Oscar Trowald träffar du på Stora scenen fredagen den 29 mars klockan 13:00 och på lördagen den 30 mars klockan 10:00.

SE STORA SCENENS PROGRAM HÄR

MÖT HELA GÄNGET MED 27 ST FANTASTISKA BETESBYGGARE PÅ SPORTFISKEMÄSSAN

Här presenterar vi Shark Shad Lures med hans nya hajbete:
«En extremt rolig och väldigt cool nyhet är att Shark Shad Lures kommer till Sportfiskemässan med ett helt ny innovativt bete. Det ser ut som en haj, vilket man inte kan missa, men tack vare sin noga utvalda form så har den en fint vaggande gång som redan under testfisket har lockat upp en hel del gäddor över metern. »
Kom och träffa Shark Shad Lures och resten av gänget i monter C:500
LÄS MER OM ALLA BETESBYGGARNA HÄR
KAJAKFISKETORGET

Varje dag 12.00 intervjuar vi våra kajakfiskeprofiler live på Kajakfisketorget.

Lyssna på proffsen som delar med sig av spännande erfarenheter, vi kommer också att göra mängder av långa och korta sändningar under hela dagarna under mässan på Kajakfiskemagasinets Facebooksida
I Kajakfiskemagasinets.se´s monter kommer man även att kunna anmäla sig till det Svenska mästerskapet i kajakfiske.

Passa på att fråga proffsen och testa olika kajakmodeller i bassängen på Kajakfisketorget!

SE HALLSKISSEN OCH ALLA UTSTÄLLARE
Följ Sportfiskemässan för att få de senaste uppdateringarna!
Facebook
Instagram
Du får det här mailet eftersom du har visat intresse för Sportfiskemässan.
Dina uppgifter behandlas i enlighet med vår privacy policy som följer GDPR och som du kan läsa här >>

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here