Kommer til Norge neste uke. Da skal de igjennom en real test.

I en helt ny snelle verden for min del så kommer det litt varer inn vi ønsker å teste.
Inception Sport Z er en av de. Dette er en snelle i «abbor» kategorien. Men hva den er god for skal vi finne ut av etter hvert. Jeg er litt redd jeg undervurderer disse snellene for de brukes jo til bassfisking og de kan bli mye større og fighter mye en våre abborer. Så lettere gjeddefiske er nok innen for rekkevidde. Som jeg har skrevet tidligere så er lavprofilsnellene utrolig flotte sneller. Når det gjelder haspel så må vi teste flere en vi har gjort frem til nå før man kan si hot or not.

Inception Sport Z

Den første her vil man jo bare ha pga. av fargen. Det er i øyenfallende saker rett og slett.

  • CZB Spool Bearings upgrades and a new Radioactive Pickle Paint job. Unlike the CONCEPT Z, not all of the bearings are CZB which is why this is called the «Sport Z»

Inception Sport Z
ISZ7.3-RH
Inception Sport Z Baitcast Reel – 7.3:1 Gear Ratio – Right Handed (Fresh+Salt)

Inception Sport Z
ISZ7.3-LH
Inception Sport Z Baitcast Reel – 7.3:1 Gear Ratio – Left Handed (Fresh+Salt)

2019 has set off on a fast track to continue the technology impact on the fishing industry. 13 Fishing is setting that example with a new twist on one of its more popular and cost-effective working horses in their line by introducing the Inception Z Sport.
The Inception was first introduced in the spring of 2016 and has been one of the most popular reels. Just head over to Tackle Warehouse and take a look for yourself and you will see just how popular this reel has been. Now just three years later the Inception Z Sport will make its introduction at the Bassmaster Classic March 2019 in Knoxville TN. This reel is sure to be a hit and highly popular with advanced features, great price and hot new green color.

This reel is bridging the gap between the Inception and the Concept Z by utilizing the “Concept Zero Bearings (CZB). If you haven’t had a chance to get your hands on the Concept Z or see the remarkable casting distance you need to check that out. Now imagine the workhorse Inception with addition of the CZB technology and you have a power and distance casting reel that won’t break the bank. I’m also really excited about the addition of the new hook keeper integrated into the reel itself.

Det har vært mye rundt multisneller men 13fishing er mye mer en det. De har en serie meget flotte haspelsneller også.  Vi har testet noe og det virker veldig bra. Men vi er langt i fra ferdig. Haspelmarkedet er vel kanskje det vanskeligste markedet, det finnes så mye bra. Så og finne noe som er mye bedre er ikke enkelt. Da må det kanskje være design og holdbarhet. Holdbarheten kal vi finne ut av.

 

 

Prototype X

Denne kommer neste uke i 2000 størrelse. abbor og ørret er den tenkt for hos oss.
Designe er tøft i mine øyne. Matt svart. Det er en relativt «dyr» snelle. Vi snakker nok rundt 2500.- sikte.

 

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here