Kan en helt ny verden åpne seg ? Vi skal teste Sea Doo fish pro.

Sea-Doo FISH PRO

Akershus Traktor AS Jessheim inviterte meg til «Sjøen for alle» på søndag. De lurte på om jeg var interessert i å komme ned å se på en vannskuter spesial bygd for fiske, og om jeg ønsket å teste den litt over tid.  Klart, man sier ikke nei til en slik invitasjon. Så den planlagte fisketuren på søndag bli satt litt på vent og turen gikk ned til Lillestrøm i stede for. Etter at invitasjonen kom på lørdag må jeg være så ærlig å si at det ble mye søking på nett og mye tankevirksomhet . Kan denne maskinen hjelpe meg med nye og flotte fiskeopplevelser ? Uten å ha kjørt en eneste meter er tankene rundt det Ja.

Tenk på alle de stedene som plutselig blir tilgjengelig på en enkel måte. Ser man på dette kartet så er det masse flotte øyer man sliter med å komme ut med vadere. Med sea doo pro med en vekt på 389 kilo så vil øyene bli mye enklere å komme seg til.

Klikk på kartet

I tider der det kan være vanskelig å få ut en vanlig båt, kan denne saken gjøre jobben enklere for meg. Mulighetene for utsett må jo bli større.

Jeg husker i fjor da jeg var en tur på Väneren, da traff jeg på en slik som var rigget for trolling. Dypvannsrigger og det hele. Trodde de var smått gale de to som fartet i den. Men kanskje de rett og slett hadde funnet sin maskin til sin måte å fiske på. Så det ligger uten tvil mange muligheter her.

Jeg har til tider latt meg irriterte over det jeg kaller uvettug bruk av vannscooter. Det er full pupp rett ved der man fisker eller hopp og sprett og hit og ditt og masse lyd. Jeg skal bevise at slik må det ikke være. Selv med rimelig heftig motor så trenger man ikke ha full gass hele tiden. Her er det fult mulig å putre avgårde i et behagelig tempo. For meg blir det alfa omega og følge de regler som gjelder for dette fartøyet og vise respekt for andre.

Det skal bli spennende å teste denne saken.
Kommer den til å gi meg noen helt nye muligheter ?
Er den funksjonell ut i fra mitt behov ?
Vil jeg endre måten i å angripe fiske på ?
Vil jeg bli ekstremt usosial hehehe 🙂
Det er mange mange spørsmål, som jeg håper jeg kan finne svar på underveis.

Klikk på bilde for å lese mer om scooteren.

Mer om dette vil komme etter hvert.
Jeg gleder meg i hvert fall veldig på å få testet denne i samarbeid med Akershus Traktor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here