Joe Peterson, en inspirasjon. Et forbilde til svært svært mange betesbyggere verden rundt.

Du ser det på smilet på slutten at han bare er veldig trivelig.

It can be so hard saying,” good bye” sometimes 😜 #Trueglide #TrueglideHeckler #Cwc #strikepro #Truecoat #Raker #sportingörebro

Publisert av Joe Peterson Tirsdag 18. september 2018

 

Trueglide og Joe har meste av skylden for at det henger uhorvelig mengder med trebeten hjemme hos meg fra forskjellige snekkere. Det var Stephan (Dansken) som introduserte meg for Joe Peterson og hans håndlagde baits, og da var det gjort. Lite viste jeg da at det skulle bli flere hundre handlagde beten. Dette var nok tilbake i 2006-2007 og det ble en liten besettelse i en periode, dette med og måtte ha handmade art.

Stephan og Joe har vært venner i mange mange år og det er vel  bare Sporting som har kunnet selge noe få trueglide opp igjennom. Dette er et vennskap som forsatt står godt. Dansken er over ther både titt og ofte og fiske i sammen.

Nå har jeg ikke truffet Joe alt for mange gangene, men noe ganger på Sportsfiskermässan i Sverige har det blitt. Det er nesten så jeg vil sammenligne han litt med de baits han lager. Rett og slett gjennomført og flott. Han tar seg tid og han bryr seg.  Så til dere som skal til Sverige på messen, og han er der ta en tur og hils på han og slå av en prat. Det er alltid trivelig. Alle kjenner Joe mye av det er hans egen «feil» han er veldig lett og like.

Hva er så spesielt med Trueglide ? Det er ikke noe man trenger å skrive så mye om. Det ser man relativt fort. Tar man en titt på de han lager så gir svaret seg selv. Det som kjennetegner en trueglide er  de store øynene som er ekstremt natur tro. Så er det fargesammensetningene. Det er fullstendig harmoni og er en fryd for øyet.  Jeg digger spesielt de myke overgangene og til tider de relativt kraftige kontrastfarger han bruker. Ofte er det finnen på bete som popper ut.
Joe Peterson lager alt. Spinnerbait, glidere, dive, wobblere, swimmere.

 

Det er sjeldent noe masseproduksjon fra Joe selv om han har vært med å skape masseproduserte bait og da for CWC A/B som jeg skal komme litt tilbake til.

Digging around my old boxes of baits and found this cool Cedar Rumor from 2010. Weird to think that it’s almost 10 years ago that I released that bait 😳#trueglide #OGRumor

 

This was one of the largest batches of Tremors I had made in the last 10 years!
Can’t have a smallmouth and not do a Largemouth
Getting some baits cleared for the MN Muskie Expo today

 

My first attempt at using real abalone shell. Pretty basic so far, but really cool at the same time . I already have a few ideas of how to make it better next time
Making some cranks for my own personal use .
14” “Massive Rumor” from the Chicago Musky Expo Batch of baits I made

 

 

Joe Peterson og CWC = sant

Et av Joe’s trebeten har blitt hardplast hos CWC A/B i merket Strikepro.

Strike Pro guppie en jævlig tøft jerkbait som har gitt meg bra med fisk. Spesielt på litt dypere vann. De synker relativt kjapt. Fargene er utrolig tøffe med utrolig fine detaljer.
Dette er et alle kan bruke bete. Om det er haspel eller trigger.

 

her kan dere se en liten pooldemo

Her kan dere se originalen. Filmet for en del år siden. Artig å se hva som lå til grunn for hardplast guppien.

 

Guppie 13,5cm 120g – Sjunkhastighet ca 30cm/s
Guppie Jr – 11,5cm 70g – Sjunkhastighet ca 15cm/s

I pakningen kommer det en curlytail og en shadd tail som dere kan se i denne videoen.

 

Litt luredemo av bitte litt av det jeg har hjemme.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here