Endelig er våren her. På Skauen etter ørret av Thomas Molander Hansen.

En for mange en etterlengtet rapport. Når ørreten på skauen begynner å bli tilgjengelig er det mange som får kvitt litt av fiskesjuken. Thomas M. Hansen her vært ute i helgen, og jaggu ble det ikke fisk på gubben. Kan tru han har kost seg gøtt.

Endelig er våren her. Etter å vært litt lei snø og is så var planen å lufte kastestanga igjen. Tankene gikk til å prøve litt SØ, men pga. vinden så ble det endringer. Vinden hadde gjort jobben sin andre steder så det var mulig å komme seg ut i skogen igjen.

Jeg har testet 13fishing sin Fate Steel 8.6fot Medium Mod Fast 3/8-3/4 lure. Den kaster lette sluker å wobblere enkelt og langt. Den skal testes mer utover sesongen, men denne har jeg blitt veldig glad i,langt bak håndtak som gjør det enkelt å kontrollert og kaste langt og med presisjon med små lette agn.

 

Jeg hadde med meg en del Duo wobblere som fikk prøve seg og ørret ble det, selv om det var mye smeltevann og lav vanntemperatur, nordavind og overskyet. Duo Rozante 63sp og 77sp leverte fisk.

Dagens største av 3 ble 760gram og en herlig start på sesongen. Så alt i alt, meget godt å komme i gang igjen.


Hilsen Thomas.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here