Årets først spinnfiske tur etter gjedde, ga fisk over 110 cm……. (med en liten film)

Når man begynner å grine av å rigge. Når man setter en conzept C på en fateblack heavy fast og et bete (fortynga) fangbaits 14sr i fargen peacock bass så kjenner man det presser i tårekanalene. Når jeg så begynner på set up 2 med en conzept Z3 på en Defy swimbait xtra heavy og en cream sikle pwshad gen 2 ja da sprekker det. Tårene bare flommer på. Det er faen meg noe spesielt når jeg tenker på hva som ligger bak og hva man har lagt ned av tid. Når utstyret er som en perfekt trio, alt harmonerer ja da ligger forutsetningene for en flott dag tilstede.

Jeg har vært en nerd på baits, nå er det i ferd med å tippe litt over på stenger ,sneller og liner. Men og det er et viktig men. Når ting passer i sammen så er følelsen helt underbar.
Det bli som en rallysjåfør der bilen og fører passer som hånd i hanske, eller når Janserud setter utfor i en eller annen alpinbakke, så harmonerer alt og han får max ut av sitt utstyr. Slik er det innen fiske også. Når utstyret «sitter» blir opplevelsen 100%.

Conzept C og Fateblack
Conzept Z3 og Defyblack Swimbait

Denne wobbleren en fangbait 14cm shallow runner har jeg hatt steintrua på siden jeg så den. Bakdelen er at den er shallow og flyter opp som en kork. Spenningen var stor da jeg la den i vannet for første gang, men bly tråd rundt krokene. Jeg viste at den nå sank, men hadde den igjen noe bevegelse.  På filmen ser man litt av resultatet.

Fangbait 140SR

Jeg,Thomas og Kristin hadde tatt uten på årets første spinnfiske tur.
Ble det smalhans eller ble det fisk.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here