Vi har besøkt Baitbash 2019

Messesesongen er i gang, først ute Bait Bash i Karlstad, Sverige.
For noen år siden ble det arrangert en messe i Karlstad som ble kalt Suncity Predator Show, dessverre hadde ikke denne messa livets rett, synd, siden det i mine øyne var den beste messa i nabolandet. En passe stor messe med kun predatorutstyr.
Denne messa arrangerte også noe de kalte Bait Bash, en konkurranse mellom betesbyggere. Det er litt i denne ånden de i år hadde downsiza messa og kalt den Bait Bash.

Nå var det ikke bare snekkeri/fluebinding, men også noen butikker stilte ut, Mojoboats samt at Betesbyggarkiosken hadde en popup shop med salg av utstyr og man kunne prøve seg på airbrushing og helle jigger. Noen foredrag/diskusjoner på scenen var det ogsåBlant betesbyggerne var det godt blandet med «gummi» og hardbaits. Utrolig mange «nye» flotte baits. Og jeg fikk endelig lagt henda mine på Psyken fra Jonatan Jörlås aka Xet Lures.


Alt i alt en liten men, vil våge å kalle det, en intim messe, som jeg håper man for se neste år også.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here