Pallen og Premier abborkonkurransen 2018 :-)

13 Fishing Origin A 8.1:1 Ratio Baitcast Reel

Pallen og premien for hver enkelt vinner. For disse tre er alle vinnere.

 

Synes 1. plassen fikk litt lite så pikewallis Friluftsliv A/S har bidrat med litt der.

1. plass 

Fredrik Mortvedt

Fredrik vinner : 

Team Daiwa Haspel 7’3″ (221 cm), M, 7-28 gr

Team Daiwas produkter er viden kjent for høy kvalitet og unike egenskaper. Disse stengene fortsetter sagaen! Høykvalitets grafitt klinger med med Daiwas 3D Cross teknologi som sikrer ekstremt rask aksjon, sensitivitet og lett vekt. Alle stengene har Fuji Skeleton snellefeste og stangringer av svært høy kvalitet. Stanghåndtakene er en moderne splitt-variant som kombinerer EVA og kork. Stengene i denne serien tilbyr unike egenskaper og en følelse du vil oppdage når du holder stengene for første gang. Denne stangserien er helt unik, da den er utviklet for å være tilpasset nordiske forhold og fiskestiler. Mange vil nok finne sin nye favoritt stang blant modellene her!

Pikewallisfriluftsliv legger til ei snelle fra 13fishing. 

13 Fishing Origin A 8.1:1 Ratio Baitcast Reel

+ 3 wobblere fra DUO

Realis minnow 80 Komochi Wakasagi

 

Realis Rozante 77SP blue back chart
Lime Yamame OB 50mdf

2. plass 

Alenas Krencius

Alenas vinner :

Team Daiwa Haspel 7’3″ (221 cm), M, 7-28 gr

Team Daiwas produkter er viden kjent for høy kvalitet og unike egenskaper. Disse stengene fortsetter sagaen! Høykvalitets grafitt klinger med med Daiwas 3D Cross teknologi som sikrer ekstremt rask aksjon, sensitivitet og lett vekt. Alle stengene har Fuji Skeleton snellefeste og stangringer av svært høy kvalitet. Stanghåndtakene er en moderne splitt-variant som kombinerer EVA og kork. Stengene i denne serien tilbyr unike egenskaper og en følelse du vil oppdage når du holder stengene for første gang. Denne stangserien er helt unik, da den er utviklet for å være tilpasset nordiske forhold og fiskestiler. Mange vil nok finne sin nye favoritt stang blant modellene her!

3. plass 

Jørgen Ø. Andersen

Jørgen vinner ei :

Dragon Streefishing Jig15 X-fast 3-15grams 260 lang.
En herlig stang til våre mindre predatorer.

Må få lov til å takke DAIWA som har vært med å bidra med preimer til konkurransen i 2018.

Det er bare å legge seg flat for all innsats dere har lagt ned.
Vi kommer til å kjøre på i 2019 og da høyner vi premiebordet litt 🙂

Gratulerer til alle tre, dere har vært enestående 🙂

 

Her kan dere lese mer om sluttresultatet

Endelig resultatliste for pikewallischallange 2018 Abbor

Til vinnerne, send adressen til [email protected]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here