På jakt etter sjøørreten10.feb. 2019 . OG ENDELIG, ble det litt fisk på film.

Det er rett og slett trivelig å se på gradestokken om dagen. Det er mange som koser seg. Sitter man på isen utpå Mjøsa eller om du fisker langs kysten i Oslofjorden så er slike dager som nå, fantastiske. Det er bærre kozzzzz. Nå skal det nevnes at det var mye vind denne dagen. Noe som er en kjempefordel for mulighet for hugg, men det og utføre selve fiske kan være utfordrende. Dette skulle være en tur der flue konkurrerte i mot spinn.  Hvordan det gikk finner man ut ved å se filmen.
Nå ble filmen  dessverre på litt over 12 minutter og jeg ser jo i ettertid at jeg kunne ha klipp noe bedre. En lang sekvens ved knyting av sko er nok ikke det som folk synes er mest interessant.  Skal skjerpe meg.

Jeg varierer veldig på fiskehastighet, men det smeller oftest når man fisker sakte. Så sier de kunnskapsrike gutta at du da oftere får de mindre fiskene. Øker man hastigheten øker størrelsen sies det. Klart når man får fisk ved å fiske sakte er det vanskelig å fiske kjappere og kanskje ikke få noen, eller svært få, men større. På gjeddefiske hadde jeg uten tvil gått for det siste alternativet, på sjøørret så har jeg ikke den kunnskapen så jeg fisker nok litt for mye sakte ut i fra andres erfaring. Så her må jeg nok bli flinkere til å endre tankesett. Nå er vi nok ikke på noe stor ørretsted men men…………..
Nå går vi inn i en tid der SØ fiske bare blir bedre og bedre. Og etter denne turen så lover jo det veldig bra.
Nå blir det og leite etter litt andre plasser der de store fiskene går 🙂

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here