Litt rundt erfaringen med crankbait stang, saltvannssnelle multi og Duo spearhead ryuki wobblere. (video)

Utstyrsprat er alltid vanskelig. Det er kun en fasit og det er det tekniske.
Utover det så er det smak og behag. Hva liker man faktisk og fiske med.
Det kan hete jerkstang, men noen digger og bruke det til  havfiske. Det kan finnes fluestenger folk bruke til meite. Det finnes osv. osv. osv. Når jeg snakker så er det kun personlig preferanse blanda med litt tekniske data. Jeg er ikke noe nerd på område der jeg kan alt av navn på stangringer, snellefester, kulelager og lignende. ikke umulig at jeg kan komme til å bruke en feil benevnelse på et eller annet, men da er det lov å spørre meg hva jeg faktisk mente.

Noen mener denne skulle vært forbudt å bruke 🙂

For meg er det harmonien i settet, opp i mot hva jeg fisker med som betyr alt. Du skal få følelsen av at utstyret gir deg den optimale godfølelsen under selve fiske og at du skal få den hjelpen du trenger under selve fighten. Får du disse to tingene i ditt utstyr har du nådd et mål. Skal man komme dit så må man teste og teste, etter en stund så kan man kanskje komme med noe gode tips. Men jeg er utrolig ydmyk for all den kunnskapen som finnes rundt om i dette vakre landet, derfor er jeg alltid veldig personlig når jeg snakker om utstyr. HVA LIKER JEG.

Jeg liker å ha testet ting en god stund før jeg mener veldig mye. Jeg bruker også deler av  teamet til denne jobben. Det er en kjempe fordel, da det jeg føler er bra kanskje oppleves helt andelenes av andre. Det og lytte til andre dyktige folk er alfa omega.

Her kan dere lese om Ryuki synk.

King of Trout ! Spearhead Ryuki familien. Vi ser på «ferskvann» synk

Her har jeg skrevet om flyt

King of Trout ! Spearhead Ryuki familien. Vi ser på flyt modellene.

 

Her kan dere se utstyret i bruk

Katalogen til DUO

http://duo-international.com/catalogue_downloads/2018_DUO_catalog_en.pdf

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here