LAKEFISKE MED FRØYA (med video)

Endelig kom vi oss en tur på fjellet, planen var ismeite etter ørret og gjedde på en stor sjø nord i Hedmark. 

Etter å ha fått ei overraskende stor gjedde på isen her for noen år tilbake, så viste vi at vi ikke var helt på viddene når det gjaldt plassering. Men at det er langt mellom fiskene viste vi.

Etter en sen start på lørdag så kom vi oss ned på isen til klokka 12 på lørdag, bedre sent enn aldri.

Det var ikke stort som skjedde i løpet av dagen, et fell på den ene gjeddestanga. Etter det helt dødt frem til mørket kom. 

Siden det hadde vært så dødt bestemte vi oss for å sette noen ståsnører til lake. Da hadde vi jo en gylden mulighet til å få med oss Frøya dagen etter. Det er vanligvis ikke alt for gøy å være med mamma og pappa på fisketur. Kan nok være at det har blitt litt mye fiske..

Etter litt overtaling på søndagsmorgenen så var hun klar. Blide og fornøyde sklir vi på ski ned mot sjøen. Når vi kommer frem så tar hun styringen med liner. På den tredje lina var det fast fisk, etter litt kjøring av fisk på stram line drar hun opp en lake på rundt en kilo opp av hullet. Det fjerde og siste hullet var også agnet urørt. Men hun var veldig fornøyd med den ene laken hun fikk.

Etter å ha sett på hundekjørere som kjørte Femundsløpet på fredag, så var det stas å henge etter pointeren Lucas og bestefar opp fra sjøen. 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here