Fang Ops baits for fisk med skarpe tenner. DUO International. «GOING BEAST MODE «» (pikewallis friluftsliv news)

A true fishing globetrotter, “Mr. Fang” Kazuhiro Uyama has tested his skills against the beasts of 14 different countries via his “World Expedition” fishing tour. Kazz has dedicated his life to chasing the freshwater predators and his many memorable trips has also helped him land three world records. The man behind OneBiteOneFishe brand spends at least a third of the year in global jungles chasing the fourth one to add to the collection.

Mye dreier seg om denne mannen Kazuhiro Uyama når det gjelder Fang OPS. Han er en mann som er involvert i det meste av utvikling og testing av prototyper.
Fang OPS er en produktserie for fisk som setter store krav til bete. Det må være solid, de må ha solide kroker, de må rett og slett tåle masse juling. Nåe man ser på noen av artene de er på ting til så skjønner man at dette er baits som må tåle masse juling. Og som dere ser så er vår egne gjedde en del av den  eksotiske lagoppstillingen.

Kazuhiro Uyama
Age: 48
City: Tokyo
Country: JAPAN
Occupation: Designer, ProAngler
Favorite Style of Fishing: Swimbaits
Favorite Target: All predator fish
Favorite DUO Lure: Realis Onimasu, Fang Ops series
What you like about DUO lures: The commitment to Japanese Quality.
When did you start fishing: 1974
Dream place for fishing: Moat of Imperial Palace

A true fishing globetrotter, “Mr. Fang” Kazuhiro Uyama has tested his skills against the beasts of 14 different countries via his “World Expedition” fishing tour. Kazz has dedicated his life to chasing the freshwater predators and his many memorable trips has also helped him land three world records. The man behind OneBiteOneFishe brand spends at least a third of the year in global jungles chasing the fourth one to add to the collection.

Proteamet består ikke av mange personer, 4 stykk i tallet. Kazuhiro + disse 3  :

 

Gong Lei. CHINA Klikk på bilde
Mick Hassett. AUSTRALIA Klikk på bilde
Alex Rios. Spain. Klikk på bilde

 

 

ASP,GJEDDE og GJØRS er de TRE artene jeg først tenker på (som svømmer i våre vann) når jeg ser produktlinjen til Fang OPS. Dette er hardbaits for det tøffe fiske. Det som gjør disse ekstra spennende er alle fargene som er disponible. Det er for oss i Norge mye nytt på det område. Her er noe av de fargene jeg føler skiller seg ut i positiv retning for vår del.

 

I sammen med Svartzonker’s The Butten så vil også bruksområde utvides.

the button i 2-5-7-10 gram Svartzonker

De aktuelle artene !!!

ASP
GJEDDE
GJØRS

Produkter i fang OPS segmentet

Fangpop 120 og 105

En popper på10,5 cm med en vekt på 24,5 gram og en  12 cm med en vekt på 30 gram. Her har du ditt valg til asp og gjedde. Noen utvalgte farger.

Fangbait 140SR (38gram)-120SR (25,8gram) Pike Limited

Shallow runner jobber jeg ned til ca 1 meter.

Fangbait 120SR (25,8GRAM) 140SR (38GRAM)

Man har samme oppsette i Deep runner. 12 (26,7gram) og 14 cm (41,2gram)

Fangbait 120DR 140DR 120SR 140SH SW Limited

De har en flott serie til saltvann også. Selv om det er saltvann så går de i ferskvann.
Men dette må jo være goddis for stor lyr og sei.

 

Det jobber hele tiden med produktutvikling og her er to ny som er på veg. En wobbler og en shadd. Jeg vet DUO ikke slipper ut noe de ikke er 100% fornøyd med så når disse kommer på markedet er for tidlig å si.

 

Fang Ops er uten tvil et spennende segment også for oss i Norge. Så er jo utfordringen om kundemassen er stor nok. Og hvilken butikk skal tørre og ta det første steget ?
Det er ikke lett å være butikk, man får klager på smalt sortiment, men så er jo det skummelt når netthandlen er som den er og ta inn for MYE nyheter. Og når vi i tillegg mener at alt er for dyrt her til lands, ja det blir det som det blir. Da satser man safe, noe som naturlig nok ER DET MEST FORNUFTIGE.

Vi i team Pikewallis kommer til å teste UT MYE AV dette i år. Både for asp og gjedde. Så vet jeg at det er flere i Club Zander som også bruker det på gjørs. Så får vi se da om vi kan levere varene. For jeg tror jeg skal slite med å skylle på baits’a.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here