Nye sneller fra 13fishing (Pikewallisfriluftsliv news)

Skal det være så skal det være. 13fishing har noen veldig kule konsepter.
Boss skal komme som dere ser her i snelle variant og det er mulig det kommer i stenge også. Her er det ikke spart på noe, og prisen blir deretter. Dette er ikke noe for Norge.
Men en ting er jeg sikker på 13fishing lavprofil har noe i Norge og gjøre. Men nå er det laget en ordre på 6 sneller der vi ønsker og bruke 1 til premie i Pikewallis Challenge 2019.
Og vinne en slik snelle det laget 1500 stykker av må jo være stas.

Consept Boss er det jeg vil kalle en mellom snelle. Lettere gjeddefiske, gjørsfiske og abbor. Lettere gjeddefiske så snakker vi baits opp til ca. 100 gram.

CONCEPT Boss Reels has been finalized and are launching at the Bass Master Classic
We will have 1,000 units of each model RH reel below and 500 units of the LH model below. This will be the ONLY production order on this reels series and no more will be produced after these all arrive as this is a Limited Edition Launch.

Inception Sport Z er en mye billigere snelle. En snelle både for salt og fersk vann. Dette er en «liten» lavprofil som er rettet mot abborfiske. Dette er en snelle vi fort kan se her i landet etter hvert.

 

CZB Spool Bearings upgrades and a new Radioactive Pickle Paint job. Unlike the CONCEPT Z, not all of the bearings are CZB which is why this is called the «Sport Z»

Det er herlig når man får slike mailer. Nye ting er jo alltid spennende. Om det er like nødvendig er en annen ting. 🙂

MAKE YOUR OWN LUCK

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here