Isfiske med stort hell i nordavinden

Igjen så skulle jeg ut på isen for å fiske litt. Denne gangen så skulle jeg ta turen til et ørret- og abborvann i Oslomarka hvor jeg har vært en del ganger før og fått bra med fisk. Denne dagen så meldte dessverre yr nordavind, så jeg hadde ikke helt trua på noe særlig storfangst. Men jeg var allikevel hypp på å komme meg ut og gjøre et forsøk. På vei opp til dette vannet tidlig på morgenen, fikk jeg se en fantastisk soloppgang som jeg absolutt måtte ta bilde av.

Jeg kom fram til vannet klokka kvart på ni. Etter at jeg hadde kommet meg ut på isen og boret hull, så fant jeg fram det utstyret som jeg skulle bruke den dagen. I dag bestemte jeg meg for å fiske med mormyskja. Den mormyskjaen som jeg valgte å fiske med, var lilla og hvit med sorte striper. Denne agnet jeg med tre røde maggoter. Normalt så pleier jeg å fiske med hvit maggot. Men denne gangen så hadde jeg ikke klart å få tak i hvit, så da ble det heller rød istedenfor.

På morgenen før sola kom ordentlig fram, var det ganske så kaldt. Men da sola kom ordentlig opp på himmelen, ble det faktisk ganske deilig å sitte der utpå isen. Og til tross for at det var nordavind, så var faktisk fisken i støtet i dag. I løpet av dagen så dro jeg opp ti abborer og en liten ørret.

Alle abborene ble sluppet tilbake igjen, mens ørreten tok jeg vare på til mat. Fiskebettet var også best på morgenen da jeg kom opp, men så roet det seg utover dagen. Da klokka ble halv tre, valgte jeg å avslutte dagens fiske. Jeg hadde hatt en fin dag og var veldig fornøyd med fangsten som jeg hadde fått.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here