Bait Bash I Karlstad i februar.

Kom dere dit, bli inspirert men bruk penga når dere kommer hjem igjen 🙂

Nu börjar en ny resa med en nytt koncept och nu med en ännu större besättning vid rodret. Det blir en hyllning till hantverket, beten, prylarna och allt däremellan. Föredrag och fiskesnack. Ett riktigt fiskekalas helt enkelt! Härmed är Bait Bash 2019 sjösatt!! Bara att Boka in helgen 23-24 Februari 2019

Öppettider
Lördag 23/2 10:00 – 18:00
Söndag 24/2 10:00 – 15:00

Inträde: 100:- (inträdet gäller båda dagarna)

Tailar från Tail-mästaren @bf.lures tackar man inte nej till och det gör knappast gäddorna heller. Men det är inte bara tailar som kommer från hans verkstad. Braxen jerken är en smakfull skapelse med samma inlevelsefulla färgsättningnar. Till Bait Bashen lär det bli svårt att hålla fingrarna borta från hans bord.
Daniel Bergman, Youtube-stjärna med rejält skägg. PerchPro vinnare och abborre-på-fluga-expert men är minst lika duktigt på lax, öring, harr etc. Jobbar heltid inom flugfiskebranschen. Ni träffar på Daniel i montern för Flydressing. Välkomna till Karlstad och Nöjesfabriken den 23-24

Steffan Jensen, Youtube stjärna med kort skägg. PerchPro vinnare och havsöringsexpert men är minst lika duktigt på lax, öring, harr eller vad som helst. Jobbar heltid inom flugfiskebranschen.
Träffa Steffan i montern för Flydressing på Nöjesfabriken i Karlstad den 23-24 februari

Dan Nykvist aka. Brewer Baits levererar massa härligt snidat trä från de Värmländska skogarna. Stilrena och fångstsäkra gäddmagneter som Big Brewer, Brewer mm har gjort många sjöar osäkra att simma i för våra gröna vänner! Blir intressant att se vad som läggs upp på bordet till Bait Bashen!!

Felix Frey och Kayakstore.se ansluter utställargänget för att göra Bait Bashen till en riktigt grym helg!

Riktigt kul att kunna meddela att också Guideline hoppar på båten på uställarsidan!!

Gaudo Lures från Litauen har besökt oss tidigare och hänfört oss med fantastiskt läckra byggen som får det att vattnas i munnen. Nu kommer han tillbaka och vem vet vad han har med sig för folierade godbitar den här gången.

Håkan Karsnäser, en av Sveriges duktigaste och flitigaste flugbindare. Kan allt, gör allt, färger allt, men profilerar sig på sociala medier mest med sina snygga klassiska fulldressade laxflugor. Håkan kan du in princip fråga allt om bindmaterial. Välkomna till Sveriges största flugbindarträff på Nöjesfabriken i Karlstad den 23-24 februari

Karl Önning, flugbindningens sötnos från Västerås. Binder teknisk perfekt och stilrent om det nu handlar om räkor till havsöring, streamers till storöring eller smånymfer till fjällen.
Välkomna till Nöjesfabriken i Karlstad den 23-24 februari

@Tomas Gäddgapet Nilsson är en härligt nördig betesbyggare med ett sinne för detaljer. Från hans verkstad kommer fiskfångare som GG Roach, Big Eye tail och nyare skapelser som Spinky Seeker och GG Roach Rubber. Alltid med något nytt i bakfickan och spännande lackeringar är det kul att se vad som ligger i hans lådor på Bait Bashen

ULM Lures är flitig som tomten och serverar gummi och trä i alla julens färger. Massa fångstgivande godsaker för hungriga gäddor som Snack Bite, Giga Bite, PiePie mm, lämnar hans verkstad i rykande fart. Spännande blir minst sagt att se vad han har med sig för godsaker till Bait Bashen!!

Magnus Ström och Micke Luring snidar under namnet Mälaren Lures ihop en mängd olika läckra tailar och jerkbaits för alla möjliga situationer, Spook Tail och Luring är två exempel som finns i mångas betesboxar. Men deras främsta signatur är kanske de hypnotiskt vackra lackningarna fyllda med massa “ha begär”.

Kommer mer oppdateringer av hvem som kommer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here