Å skape gode fiskeopplevelser for andre. Martin Alexander Moeskau blogger om tema.

klikk på bilde for å lese resten
Moeskau – fiske og friluftsliv
Martin Alexander Moeskau er en ivrig fisker fra Østfold. Han har sin egen blogg.
Hans skriver om stort og smått om vår hobby 🙂

Legger ut denne innlegget som er en flott sak å lese.

 

Hei, og god tirsdag til dere!

Naturen oppleves best sammen med andre, og det samme gjelder for fisking. Å fiske med gode kamerater, familie, spille av musikk, spise lunsj og prate om små og store fiskeopplevelser er det som skaper selve gleden. Vi oppmuntrer hverandre, jubler over at vi endelig har fått sveivet opp storfisken, og latteren som ruver når den store fisken egentlig viste seg å være en liten abbor med mye tæl. Det er det som skaper de gode naturopplevelsene, og som gjør at du ønsker å sitte ute på isen eller i en båt hver eneste dag.

klikk på bilde for å lese resten

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here