Sjøørretfiske i cacaovann! (Matheus på tur)

Jeg og pappa dro til en sjøørret spott vi hadde vær en gang før. Da fikk vi to små under minstemålet. Denne gange var det meldt dårlig fiske ifølge huggtabellen. Men det var egentlig ganske bra. Det var 2. Desember. Det var 5 grader, regn og 2 sekundmeter. Første kast satt et en helt ok sjøørret på 540 g og 39,5 cm. Den tok på en Illex tricoroll 55 sp. Blank og fin med fin kondisjon.

Den hadde sluk wobbleren. Det var ubeskrivelig gromsete van og det var nesten som i Nitelva! Jeg hadde to hugg på samme tricoroll’en. Det var ganske nært lan. Å det ene hugget var det syyyykeste hugge jeg har kjent i hele mer liv!  Etter en langt spinnstop tok den og jeg holte på å miste stanga!!! Det må ha vært en gris!. Men den glapp dessverre.

Etter det var det helt dødt så vi tok en spise pause. Etter vi hadde spist og varmet oss lit byttet jeg til en tricoroll 55 f med sterkere farger. Da fikk jeg en veldig liten en på 3. Kastet. Så hadde jeg et hugg igjen. Så 12 min etter det fikk jeg en på samme størrelse på den samme tricoroll’en. Å en ting som jeg syntes er litt rart. Det er at jeg har bare 3 ørret og sjøørret  til sammen over 40 cm, men jeg veldig mange på 37, 38 og 3 eller 4 på 39,5cm

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here